Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 20x60 cm

Våra ramar i 20x60 cm har en intressant form som gör att både ram och motiv kommer att sticka ut lite i mängden. Välj därför omsorgsfullt så att du kombinerar rätt motiv med rätt fotoram – en ram av denna typ drar nämligen blickarna till sig.

Om du har en bild i 60x20 cm passar även det utmärkt för alla våra ramar kan användas i liggande format.

Ta dig en titt på vårt utbud av 20x60 cm ramar nedan och välj din favorit. Vi har något för alla smaker.

26 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Tavelramar 20x60 cm

Här hittar du alla våra tavelramar i storleken 20x60 cm. Dessa ramar passar perfekt när du vill skapa ett unikt fotocollage i en snygg ram. Som tillbehör har vi även passepartouter som passar dessa ramar. Ramarna i denna kategori är väldigt praktiska då de går att användas både liggande och stående. Klicka på den fotoram du tycker om så kan du läsa mer om just den ramens egenskaper.

20x60 cm har blivit en av våra mest populära tavelramar i panoramaformat vilket gör oss extra glad att kunna erbjuda ett brett sortiment så du ska hitta exakt de du söker. Går även utmärkt att kombinera med en måttbeställd collagepassepartou med plats för exempelvis 4 bilder.

Ramar i panoramaformat

Letar du efter en avlång fotoram till din panoramabild? Eller har du kanske planer på att skapa ett snyggt fotocollage. Då har du hittat rätt. I denna kategori hittar du nämligen vårt utbud av avlånga fotoramar som passar bilder i storleken 60x20 cm. Detta innebär förstås att du får plats med flera mindre bilder i dessa ramar. Perfekt för ett fotocollage! Är du ute efter passande passepartouter så hittar du även sådana hos oss, både för enskilda bilder och för fotocollage.

Alla våra fotoramar är av hög kvalitet. De är dessutom både snygga och stilrena, vilket gör att de passar in i alla typer av hem. Vi hoppas därför att alla våra kunder ska kunna hitta något de tycker om hos oss. De flesta av våra ramar går att användas både stående och liggande, vilket ger dig en större frihet i ditt skapande. Kolla in sortimentet ovan och hitta just din favoritram!

Varför en passepartout?

Som vi nämnde ovan, har vi även passepartouter i vårt sortiment. En passepartout ger ditt motiv en extra inramning, och kommer att lyfta fram det ytterligare. En tavla med ett inramat motiv upplevs ofta som ännu lite finare, och bilden kommer mer till sin rätt.

Det som däremot kan sänka intrycket av din tavla, är en passepartout som blivit gulnad eller missfärgad med tiden. Detta kan hända, när papperet i passepartouten reagerar med solljuset som den utsätts för. Ofta hänger ju våra tavlor år ut och år in på samma ställe, och får en hel del ljus på sig.

Våra passepartouter är tillverkade i PH-neutralt och syraftitt papper, för att undvika att de blir fula med tiden. Med en vit passepartout låter du motivet stå i fokus, och innerkanten som är skuren i vinkel kommer att framhäva det lite extra.

Så komplettera gärna din fotoram 20x60 cm med en passepartout, för att förhöja din tavla och låta den få den uppmärksamhet den förtjänar.