Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 199 kr (39kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

FYNDA HÄR BLAND ALLA VÅRA KAMPANJER »

Fotoramar 30x45 cm

Här finner du våra fina ramar som passar bilder i 30x45 cm. Hitta din favoritram idag!

117 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 117 produkter

Ramar 30x45 cm

Här hittar du fotoramar som är gjorda för att passa bilder med måtten 30x45 cm. Genom att klicka på en ram kan du läsa mer om den. Kolla in vårt breda sortiment nedan och hitta en fotoram som faller just dig i smaken. Hos oss finns något för alla!

Letar du efter en snygg fotoram till en större rektangulär bild? Då har vi precis det du söker. Hos oss hittar du nämligen fotoramar i flera olika storlekar och i denna kategori har vi samlat de ramar som passar bilder i storleken 30x45 cm. Dessa ramar har ett bildförhållande på 2:3 och kan användas både vertikalt och horisontellt. Detta gör det möjligt för dig att själv välja hur du vill placera dina ramar.

Vad kommer först, motivet eller ramen?

Vad som kommer först av motiv och ram är lite olika från en gång till annan, vilket vi alla vet. Ibland hittar man en ram som man bara måste ha, det spelar ingen roll om man har en bild som passar eller inte, den ska helt enkelt bara hamna i ens hem! Detta gäller både för stora och små ramar, så vare sig det är en ram på 30x45 cm, 40x40 cm eller en rejält stor ram så har de flesta av oss tagit med oss en hem för att sedan hitta bilden vi ett senare tillfälle.

Eftersom vi säljer så många olika ramar, posters med mera så är det ingen ovanlighet att våra kunder kommer hit till oss för att förnya sitt hem. Det bästa är att man, medan man ändå besöker vår butik och klickar hem den ram man planerat att köpa, kommer hitta en massa andra ramar som man vill ha. Då vi håller bra priser så kan man köpa hem fler än en ram utan dåligt samvete för hushållskassan, så det är bara att börja fylla varukorgen!

Nya ramar – nya tider

Tycker du om att göra om därhemma? Gillar du att måla och tapetsera, eller nöjer du dig vanligtvis med lite mindre projekt? Om du tillhör den senare kategorin så vet du redan att en ny ram aldrig är fel och du vet säkerligen också att olika bilder gör sig olika bra i olika ramar.

Om man har en bild på exempelvis 18x24 cm så kan man använda en större ram i måtten 30x45 cm eller liknande. Det är bara att sätta in bilden i ramen och ha något fint papper bakom. Om du har väggar i spännande tapeter eller liknande så kan du passa på att ha väggen i sig själv som bakgrund för den lilla bilden.

Man behöver inte alltid ha exakt storlek till bilderna, utan det går att klippa dem lite mindre, eller som i ovan exempel ha någon fin bakgrund.

Ändra stil med små medel

Om du vill förnya lite så är det faktiskt väldigt kul att byta ut den gamla ramen på ett gammalt släktfoto eller liknande till en väldigt modern ram. Det ser coolt ut. Det är också spännande att göra tvärtom, alltså att använda en vintage-inspirerad ram till bilder som är väldigt moderna.

Eftersom de ramar vi har här i vår butik är prisvänliga så är det knappast svårt att bli nöjd! Man får både ett brett utbud av ramar och bra priser i ett. Svårt att toppa, eller vad säger ni?