Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

FYNDA HÄR BLAND ALLA VÅRA KAMPANJER »

Babyalbum och barnalbum

Är du ute efter fint barnalbum? I vårt utbud hittar du ett flertal olika färger och stilar. Du kan välja mellan en massa olika gulliga färger och design. Vi har både klassiskt söta varianter och mer stilrena fotoalbum för babybilder. Det är du som bestämmer vad valet faller på.

Ta dig en titt och välj ett barnalbum i rätt design och med rätt storlek för dina favoritfoton av kidsen – det finns något för alla smaker.

55 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Barnalbum & babyalbum

Letar du efter ett fotoalbum att förvara dina babybilder i? Då har du hamnat rätt. Hos oss hittar du ett stort utbud av söta och roliga barnalbum som passar perfekt för barn i alla åldrar. I vårt sortiment finner du både enkla stilrena album, mönstrade album samt album med roliga och välkända karaktärer som Kalle Anka, Nalle Puh och Svampbob Fyrkant.

Hos oss hittar du ett stort utbud av gulliga baby- och barnalbum. För de allra minsta barnen har vi söta album i blått och rosa samt i mer neutrala färger som beige och grå. Dessa album passar utmärkt för barnens första år och är de perfekta gåvorna på dopet. För de lite äldre barnen har vi ett stort utbud av roliga album som pryds av flera välkända Disney-karaktärer och många andra tecknade figurer såsom The Simpsons-karaktärer, Svampbob Fyrkant och Barbapapa.

Bland våra baby- och barnalbum hittar du både album med fotofickor samt album där du själv kan klistra in dina bilder. Om du är kreativ och tycker om att göra dina egna unika collage är de album där du klistrar in bilder själv ett utmärkt alternativ. De babyalbum med tomma blad som ingår i vårt sortiment har upp till 70 sidor. Fotoalbumen med fotofickor passar dig som är ute efter ett album som går att fylla snabbt och effektivt. I vårt sortiment har vi allt från minialbum som rymmer 36-40 bilder samt större album som har plats för upp till 200 bilder.

Våra album kommer inte bara i olika färger, typer, stilar och storlekar, utan även i olika prisklasser så att alla ska kunna hitta ett album som passar deras budget. Vi strävar efter att kunna erbjuda alla våra kunder något de tycker om och förhoppningsvis hittar du det du söker i vårt sortiment.

Det är när barnen är små som de växer och utvecklas som mest. Glöm inte bort att dokumentera dessa tider. När barnen blir äldre kommer de att tacka dig för att du varit så flitig med fotograferandet och samlat ihop alla bilder i vackra album!