Sminkspeglar

(97)

Behöver du en spegel som gör det enkelt att applicera sminket snyggt? Sminkspeglar är praktiska på många olika sätt och blir dessutom en stilfull detalj i ditt hem.

Kanske blir det en dekorativ bordsspegel eller en spegel med integrerad LED belysning? Vi har ett brett sortiment av olika sminkspeglar för att matcha just din stil och det du söker!

Storlek
Färg
Material
Färg på spegelglaset
Kantbearbetning
Färgtemperatur
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Storlek
  • Färg
  • Material
  • Färg på spegelglaset
  • Kantbearbetning
  • Vikt
   [g]
  • Färgtemperatur
  • Pris
  Visar 97 produkter
  Visar 97 produkter

  SMINKSPEGEL MED BELYSNING

  Älskar du den där stunden för dig själv framför sminkbordet när du bara får ta en stund för dig själv och applicera smink? Varför inte göra den ännu lyxigare med en elegant sminkspegel med integrerad LED belysning? En exklusiv spegel med belysning kan få ditt hem att kännas som en lyxig skönhetssalong, men det är inte bara en dekorativ detalj utan också väldigt praktiskt. En sminkspegel med bra belysning gör att du bättre ser hur sminket lägger sig och underlättar din morgonrutin!

  OLIKA FÄRGER OCH FORMER

  Hos hittar du många olika speglar i olika former och stilar. Det finns många olika speglar att välja mellan. En sminkspegel med LED belysning i form av glödlampor som snyggt ramar in spegelytan är riktigt elegant och ger en känsla av Hollywood i ditt hem, eller vill du kanske ha en sminkspegel på fot med integrerad LED belysning i form av en frostad kant som har en modern touch? Det kan vara riktigt fint med en rund sminkspegel, eller kanske en i oval form. Kanske söker du en sminkspegel som ger dig möjligheten att spegla dig från olika vinklar? Som en 4-i-1 sminkspegel med flera spegelsidor och förstorande spegelglas? Eller en smidig portabel sminkspegel som du alltid enkelt kan ta med i fickan så du kan spegla dig vart du än befinner dig? Kanske har du länge letat efter en vägghängd sminkspegel med belysning? Ja i vårt sortiment finns helt enkelt en hel del att välja mellan!

  De flesta av speglarna kommer även i både svart och vitt att välja mellan. Både svart och vitt är två färgnyanser som passar bra i alla hem och till alla olika inredningsstilar. De går hand i hand med hemmet oavsett vilken färg det är på annan inredningsinteriör. En sminkspegel i klassiskt vitt är ett tidlöst val medan svart är ett lite tuffare men fortfarande väldigt elegant alternativ. Kika in vårt sortiment ovan och välj en spegel som passar dig och dina önskemål!

  BÅDE EN ELEGANT OCH PRAKTISK INREDNINGSDETALJ

  Att speglar är ett måste i ett hem är nog inget som undgått någon! Men vad du söker för spegel kan vara väldigt individuellt. Det finns många olika speglar för olika behov. Speglar är en fin detalj i hemmet som skapar rymd, och en sminkspegel med integrerad LED belysning bidrar definitivt med mer ljus. En sminkspegel med belysning kan självklart användas till så mycket mer än bara make up. LED belysningen gör det även enklare att applicera raklödder, fixa till frisyren eller noppa bort oönskade hårstrån. Tack vare belysningen kan du placera en sådan spegel även där dagsljuset inte når in, exempelvis i ett mörkt hörn, kanske en klädkammare eller hall där det ibland saknas fönster. Varför inte tillföra en lyxig och elegant känsla till dessa rum med en snygg sminkspegel!

  LED BELYSNING – VARMVIT FÄRGTEMPERATUR OCH DIMBAR

  Den integrerade LED belysningen i speglarna består av LED dioder. Dessa är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar spegelns livscykel. Det lovar alltså många sminktimmar i bra belysning! Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka. LED belysningen ger ett sken i 2800-3000K vilket ger en färgtemperatur som är varmt vitt. Kelvin mäts ofta i en skala som sträcker sig från 1000 – 10 000K där ett lägre värde innebär en varmare färgtemperatur och ett högre värde motsvarar ett kallt ljus. I intervallet 2500-3500K är ljuset alltså mer varmt och har ett gulaktigt sken. Detta är det optimala för hemmiljöer då vi är vana vid glödlampor och halogenlampor. Detta ljus är också perfekt för applicering av make up och lovar dig den perfekta looken varje dag!

  Ibland passar det bättre med ett starkt ljus och ibland med ett lite svagare, och då är ju en sminkspegel med dimbar belysning perfekt! Många av våra sminkspeglar har en dimbar funktion som gör att du enkelt kan anpassa belysningens styrka utifrån ljuset runtom dig. Du justerar enkelt styrkan genom att hålla in touch-knappen på skärmen i några sekunder. Genom att klicka dig in på den spegel som du är intresserad av kan du läsa mer om just den och vilka funktioner som finns!