Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 199 kr (39kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

FYNDA HÄR BLAND ALLA VÅRA KAMPANJER »

Fotoramar 10x12 cm

Är du ute efter en liten ram i storleken 10x12 cm för att rama in mindre bilder och foton? Bra! Vi har ett stort urval av ramar och fotoramar i denna storlek. De kan även användas i liggande format så att de passar motiv i 12x10 cm.

Kika runt i vårt utbud och välj ut en ram i den färg och i det material som passar just dig!

14 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 10x12 cm

I den här kategorin har vi samlat våra ramar för bilder i storleken 10x12 cm. Ofta får du bilder i den här storleken från fotografer. Våra ramar i denna kategori passar alltså perfekt till att rama in professionellt tagna porträtt av familjen. De flesta av våra ramar har dessutom både väggfäste och stödben vilket innebär att du kan både hänga dem på väggen och ställa dem på en hylla eller ett bord.

Här hittar du våra rektangulära fotoramar för bilder i storleken 10x12 cm. Dessa eleganta fotoramar passar perfekt för att hänga upp mindre foton. Ramarna har också stödben för att kunna ställas på en byrå eller skänk. Klicka bara på den ram som faller dig i smaken för att få mer information om den.

Hos oss finner du eleganta, traditionella ramar för bilder i storleken 12x10 cm som passar utmärkt i varje hem, oavsett inredning. Det gör dessa ramar särskilt lämpade att ge bort i gåva. Letar du efter lämpliga fotoramar till mindre bilder, hittar du alltså det hos oss. Här finner du eleganta ramar av god kvalitet som gör att fotografierna verkligen kommer till sin rätt.