Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 199 kr (39kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

FYNDA HÄR BLAND ALLA VÅRA KAMPANJER »

Fotoramar 50x56 cm

Här hittar du ramar för motiv i storleken 50x56 cm. Vi har ett flertal olika att välja mellan för att just ditt motiv ska framhävas på bästa sätt. Välj nedan mellan de olika färger, material och stilar vi har i vårt utbud.

Naturligtvis kan du använda alla våra ramar även i liggande format, så har du ett motiv i 56x50 cm passar de perfekt.

Välj med omsorg då vi har allt från vita tavelramar till guldiga. Vilken blir det som fångar ditt öga?

15 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 50x56 cm

Här hittar du vårt utbud av snygga ramar med måtten 50x56 cm. Eftersom vi alltid strävar efter att utöka vårt sortiment med nya fina produkter växer kategorierna i shoppen då och då. Söker du en specifik design av en ram med ovanstående mått som du inte kan hitta här? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst så ska vi se vad vi kan göra!

Att sätta ditt motiv i form av ett omtyckt foto eller en fin plansch i en passande fotoram är ett utmärkt sätt att framhäva både färg och form på. Vilken design på ramen som funkar bäst hemma hos dig vet bara du, men självklart finns det några enkla riktlinjer att följa som alltid funkar. En svart eller en vit ram är till exempel superenkel att matcha med både tavelmotiv och inredning i rummet. Om din bild har en mörk bakgrund väljer du då en vit ram och tvärtom för bästa resultat. I vissa fall kan dock en vit ram tillsammans med en vit bakgrund i motivet skapa en luftig och lite mer spännande känsla. 

Nästa steg är att matcha träslag i din interiör med träramar i samma nyans. Kör då gärna på ett och samma träslag i ett rum för en enhetlig inredning. Träramar och andra detaljer i trä blir väldigt fina ihop med exempelvis gräsgrönt, mossgrönt, havsblått eller ljusblått - färger som du återfinner i himmel och växtlighet!

Vill du skapa tavlor som drar till sig extra mycket uppmärksamhet kan du köra på silver, guld eller någon fin färg. Kombinera silver med kalla nyanser, guld med varma och en färgstark variant med färger i samma färgskala.

Glöm inte att du alltid kan hitta en passepartout som passar att komplettera din ram med hos oss, oavsett vilken färg du vill ha på den.