Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (69kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

40% rabatt på personliga posters, Kod: CUSTOM40

Fotoramar 50x56 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 50x56 cm. Hitta din favoritram idag!

11 Produkter



Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar 50x56 cm

Här hittar du vårt utbud av snygga ramar med måtten 50x56 cm. Eftersom vi alltid strävar efter att utöka vårt sortiment med nya fina produkter växer kategorierna i shoppen då och då. Söker du en specifik design av en ram med ovanstående mått som du inte kan hitta här? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst så ska vi se vad vi kan göra!

Att sätta ditt motiv i form av ett omtyckt foto eller en fin plansch i en passande fotoram är ett utmärkt sätt att framhäva både färg och form på. Vilken design på ramen som funkar bäst hemma hos dig vet bara du, men självklart finns det några enkla riktlinjer att följa som alltid funkar. En svart eller en vit ram är till exempel superenkel att matcha med både tavelmotiv och inredning i rummet. Om din bild har en mörk bakgrund väljer du då en vit ram och tvärtom för bästa resultat. I vissa fall kan dock en vit ram tillsammans med en vit bakgrund i motivet skapa en luftig och lite mer spännande känsla. 

Nästa steg är att matcha träslag i din interiör med träramar i samma nyans. Kör då gärna på ett och samma träslag i ett rum för en enhetlig inredning. Träramar och andra detaljer i trä blir väldigt fina ihop med exempelvis gräsgrönt, mossgrönt, havsblått eller ljusblått - färger som du återfinner i himmel och växtlighet!

Vill du skapa tavlor som drar till sig extra mycket uppmärksamhet kan du köra på silver, guld eller någon fin färg. Kombinera silver med kalla nyanser, guld med varma och en färgstark variant med färger i samma färgskala.

Glöm inte att du alltid kan hitta en passepartout som passar att komplettera din ram med hos oss, oavsett vilken färg du vill ha på den.