Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 18x18 cm

Tycker du om kvadratiska ramar? Då är våra 18x18 cm ramar något för dig. Vi har dem i många olika utföranden för att du ska kunna hitta en fotoram som är perfekt för dig.

Ta dig en titt i vårt utbud nedan för att se vad du fastnar för. Kanske blir det en ram i 18x18 cm i läckert guld? Är det kanske istället det enkla och stilrena som attraherar dig? Är det en speciell färg du är extra svag för?

68 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 68 produkter

Ramar i 18x18 cm

Har du framkallat fina bilder från ett stort ögonblick i ditt liv? Då behöver du förstås vackra ramar så att du kan hänga upp dina bilder på väggen eller ställa dem på den stilrena tavelhyllan. Dessa fotoramar passar perfekt för bilder i storleken 18x18 cm. Oavsett vilken typ av ram du är ute efter kan du hitta den  hos oss. Vi har något för alla smaker!

I sortimentet ovan finner du ett utmärkt utbud av fyrkantiga ramar som passar lite större bilder. Dessa ramar är supersnygga att hänga på väggen men passar även utmärkt ståendes på till exempel en tavelhylla eller byrå. En fyrkantig fotoram passar jättebra i alla typer av hem, oavsett vilken stil din inredning går i. Hos oss har vi nämligen ramar som passar flera olika stilar. Detta underlättar för dig som är jakt på en viss typ av ram.

Vi har ramar för alla stilar

Färgglatt, stilrent, elegant, enkelt? Vad du än är ute efter så hittar du det hos oss. Vi har fotoramar i allt från vitt och svart till blått, rött, guld och silver. Allt du kan tänka dig. Scrolla upp och ta dig en titt i sortimentet ovan så ska du se att du hittar det du letar efter.

Ge din bild en extra inramning

Till våra fotoramar 18x18 cm finns ett stort antal passepartouter som du kan komplettera din ram med. Med en passepartout ger du motivet en extra inramning, och bilden kommer att framhävas på ett ännu finare sätt.

Bland våra passepartouter som passar detta format, kan du välja mellan flera olika färger och stilar. Färgen på passepartouten har större betydelse är man kanske tror – testa gärna att lägga ditt motiv mot en mörk respektive ljus bakgrund, och se vad som händer med bilden. Framhävs den, eller flyter den lite grann ihop med färgen bakom? Inget är rätt eller fel, frågan är vad du vill att passepartouten ska göra för just din bild?

I vårt sortiment finns även passepartouter med olika form på själva öppningen. Vad sägs till exempel om att omge ditt motiv med ett hjärta?

Du kanske har sett passepartouter som blivit gula eller missfärgade med tiden? Detta kan hända när tavlan utsätts för solljus under en lång tid. Det behöver du inte oroa dig för om du handlar hos oss. Våra passepartouter är nämligen tillverkade av PH-neutralt och syraftitt papper, vilket förhindrar att det missfärgas eller gulnar med tiden. Din tavla kommer med andra ord att se lika fin ut, år ut och år in. För att förhindra att motivet eller bilden hamnar snett i ramen, kan vi även rekommendera vår passepartout-tejp.