Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 199 kr (39kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

FYNDA HÄR BLAND ALLA VÅRA KAMPANJER »

Fotoramar 15x23 cm

Våra 15x23 cm ramar finns i många fina stilar – allt för att du ska hitta en fotoram som passar just dina motiv. Du kan välja mellan romantisk stil, stilren och modern, klassisk och lyxig. Det är upp till dig. Ta dig en titt nedan för att se vad vi har att erbjuda och välj sedan ut dina favoriter.

Om det är det så att du har ett motiv i 23x15 cm går det lika bra, alla våra ramar kan nämligen användas i liggande format.

25 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 15x23 cm

I vårt sortiment av fotoramar 15x23 cm kan du välja mellan ramar i flera olika färger och stilar. Oavsett om du vill ha en klassisk ram med en enkel ram i trä, eller en lyxigt guldfärgad ram med bred och utsmyckad list, tror vi att du kan hitta den ram du vill ha här.

Har du tänkt på vilken stor skillnad utseendet och stilen på ramens list gör för motivet? Testa gärna någon gång! Dels kan du titta på listens bredd; våra ramar i detta format har en listbredd på allt från 5 till 57 mm. Du kan säkert själv föreställa dig hur olika de ramarna ser ut!

Du kan också fundera på om du är ute efter en ram med matt eller blank finish. Våra blanka ramar finns i guld och silver. Föredrar du en matt ram, har du ännu större valfrihet och kan välja bland ramar i samtliga färger, dvs svart, vitt, brunt, trä, guld och silver.

Dessa små ramar passar väldigt fint att hänga flera stycken tillsammans. Varför inte göra det lite lekfullt, och kombinera ramar i olika färger och stilar? Det kan bli väldigt effektfullt.

Ställa eller hänga?

Har du svårt att bestämma var du vill hänga din nya tavla? Eller, om du över huvud taget vill hänga den? Du kanske vill ställa den på en möbel istället? Flera av våra fotoramar 15x23 cm är utrustade med så kallade stödben. Med hjälp av dessa kan du välja om du vill hänga eller ställa tavlan. När du köper en sådan ram, behöver du med andra ord inte bestämma dig redan nu om du vill att tavlan ska stå eller hänga, för det är enkelt att ändra när som helst.

Ett knep på vägen

Du kanske har varit med om det själv, att du lagt ned en massa tid på att hitta det perfekta motivet, den perfekta ramen och den perfekta placeringen. Du monterar motiv och mäter upp den perfekta höjden på väggen. Väl på plats ser du hur tavlan är full med fingeravtryck och märken. Inte minst på insidan av glaset! Vi har nog alla gjort det misstaget, och sedan bannat oss själva för att vi inte tvättade händerna noggrannare innan vi satte igång med vårt projekt. Men sanningen är att även om vi tvättar oss så har vi ofta lite fett på fingrarna, som sedan sätter sig på glaset och ramen till tavlan.

Ett väldigt enkelt sätt att komma runt detta, är genom att helt enkelt inte nudda tavlan med fingertopparna! Nej, det krävs ingen magisk trollstav för att åstadkomma detta; lösningen finns betydligt närmare än så.

I vårt sortiment hittar du inte bara din blivande tavelram, utan även saker som kan vara bra att ha när du jobbar med dig ram – så som dessa tunna bomullsvantar. De finns i flera storlekar (XS-XXL) för att passa alla, så att ingen ska behöva stå och putsa bort avtryck på sina nya konstverk. Med hjälp av bomullsvantarna förhindrar du uppkomsten av fingeravtryck, eller – ännu värre – små repor.