Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 32x32 cm

Våra 32x32 cm ramar passar lika bra till LP-konvolut som till broderier.

28 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 32x32 cm

Här hittar du vårt stora sortiment med ramar i storleken 32x32 cm som passar exempelvis LP-fodral eller broderier.

Ramar för LP-Fodral (32x32 cm)

Om du har kvar dina gamla LP-skivor än idag har de förmodligen ett väldigt stort sentimentalt värde för dig. Då kanske det är på tiden att plocka fram dem och göra små konstverk av dem istället för att låta dem ligga och samla damm någonstans. Att rama in dem och ge dem en alldeles egen plats på väggen i vardagsrummet vore väl inte helt fel? Genom att rama in fodralen skyddar du dem dessutom mot smuts och skador samtidigt som de fungerar som riktigt läckra inredningsdetaljer.

Hos oss på BGA hittar du det du söker! Letar du i en vanlig fotobutik kan det vara svårt att hitta en ram med de rätta måtten men hos oss finner du flera snygga ramar i helt rätt mått för dina LP-fodral. För mer specifik information kan du klicka på den LP-ram som intresserar dig och läsa mer om dess egenskaper.

I vårt sortiment finner du en rad olika stilar och färger, vilket vi hoppas ska underlätta ditt letande. Oavsett vilken typ av ram du är ute efter är chansen stor att du finner den hos oss. Vi har allt från enkla stilrena ramar till mer exklusiva alternativ. Alla tar de, på sitt sätt, fram det bästa ur motivet. Vilken ram du väljer beror främst på vad som faller dig i smaken. Här på BGA finns något för alla hem och smaker. Scrolla upp och hitta de perfekta ramarna för dina LP-fodral hos oss!

Perfekt för en tavelvägg

Dessa fotoramar 32x32 cm passar utmärkt som del av en så kallad tavelvägg. Du kanske har sett en sådan någonstans? Det handlar helt enkelt om att man låter flera tavelramar och tavlor samsas om ett och samma utrymme, för att på så sätt utgöra en fin helhet.

Du bygger din tavelvägg helt och hållet utifrån vad du själv tycker ser fint ut, vad du vill visa upp och vad du tycker passar ihop.

Det är vanligt att man blandar olika stilar, storlekar och färger på de ramar man använder sig av – allt från diskreta färger så som vitt och silver, till mer iögonfallande färger så som rött eller brons. Men det är naturligtvis valfritt, och det är precis lika fint att bara använda sig av ett par färger, eller en enda.

Om du väljer att använda dessa fotoramar 32x32 cm till att rama in favoriterna bland dina gamla LP-fodral – varför inte blanda dessa motiv med citat? Du kan exempelvis rama in ett fodral med Bruce Springsteen, och i ramen intill skriva ut titeln på en av låtarna som finns på albumet. Eller varför inte kika runt bland våra posters med citat, och se om din fantasi kan leda dig till ett citat som du kopplar ihop med någon av artisterna vars LP-fodral du vill rama in?

Som sagt, när du bygger en tavlevägg är det bara din fantasi som sätter gränserna. Testa dig fram, var inte rädd att ta ut svängarna lite, och ha kul när du gör det!