Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 70x94 cm

Här hittar du vårt utbud av 70x94 cm ramar. Detta är inte den vanligaste storleken, men vi har ändå sett till att fylla upp med ett antal olika så att du ska kunna hitta den som passar ditt motiv bäst.

Är det istället ett motiv i 94x70 cm du behöver en ram till? Inga problem – alla våra ramar kan nämligen användas i liggande format.

6 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 70x94 cm

Hos oss hittar du alltid ramen som du är ute efter, oavsett vad du har för önskemål. Därför finns givetvis även ramar med det ovanliga formatet 70x94 cm i sortimentet. Lägg en stund på att välja ut den ram som passar motiv och ändamål allra bäst så att du kan vara säker på att du blir nöjd med den färdiga tavlan. 

Saknar du en specifik design eller har du andra funderingar? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst så hjälper vi dig! Kom ihåg att du även hittar passepartouter till alla våra ramar, som både skyddar och framhäver din bild.

Ett förstorat fotografi eller en snygg poster kan framhävas på en rad olika sätt. Exempelvis kan du sätta upp motivet med washitejp, placera det i en posterhängare eller göra på det gamla goda viset och använda dig av en snygg tavelram. Fördelen med det sistnämnda är att bilden även skyddas av ramens glas. Med en syrafritt bakstycke och en passepartout (vid behov) kan du således vara säker på att bilden inte tar skada och att den håller i många år framöver.

Bra att tänka på när du vill rama in ett foto är att det har en matt yta som inte fastnar i glaset. För att undvika att det fastnar ytterligare kan du med fördel använda dig av en av våra passepartouter. Självklart finner du passepartouter i en rad olika färger som passar din ram med måtten 70x94 cm såväl som någon annan storlek.

Vilken färg och vilken design ska du då välja på tavelramen? I första hand bör ramen matcha motivet och i andra hand kan du tänka på att matcha in den i rummets interiör. Detta för att det är relativt enkelt att hitta en plats där den kompletta tavlan smälter in fint, förutsatt att du inte har valt en mycket ovanlig färg eller design. Om så är fallet kommer du långt på att följa din magkänsla och ställa dig frågan vad du skulle trivas med.