Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 40x60 cm

Oavsett om du letar efter en snygg 40x60 cm silverram eller en tunn träram i svart har vi alltid något som passar. Spana runt och hitta just din favorit.

124 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 124 produkter

Ramar 40x60 cm

Ram 40x60 cmI den här kategorin har vi samlat fotoramar i storleken 40x60 cm. Dessa ramar har bildförhållandet 2:3 och går att användas i både liggande och stående format, vilket gör att du kan använda dem till både horisontella och vertikala bilder. En större ram som de du hittar i denna kategori passar alldeles utmärkt för bilder från speciella tillfällen som bröllop och semestrar. 

Att hitta ramar i 40x60 cm är inte alltid det lättaste. Det tycker vi på BGA är konstigt då formatet är perfekt till bilder i större format där du söker de klassiska 2:3 formatet. En snygg bildserie från bröllopet eller kanske en bild på alla barn gör sig perfekt i 40x60 cm. Utmärkt för att skapa en underbar tavelvägg som du gärna vill visa upp för andra och samtidigt för att själva återuppleva dina minnen.

Vi har 40x60 ramar i alla material

Våra 40x60 cm ramar finns i alla material från tåliga aluminiumramar, smarta kompositramar till snygga träramar som finns med både vanligt glas och okrossbart plexiglas. Ramarna levereras givetvis med fästen för enkel väggmontering och kan hängas både horisontellt eller vertikalt för att passa dina bilder. Om du vill ha möjlighet att vara kreativ och enkelt blanda olika storlekar är ett smart alternativ att komplettera med tavelhyllor.

Att välja rätt ram till rätt motiv är inte alltid det lättaste. Vissa gånger kan valet vara självklart och man vet exakt vad man söker men ibland är det lite svårare speciellt om man ska blanda många motiv. Två klassiska val som aldrig kan bli fel är smala ramar i svart eller guld. Fördelen med svarta ramar är att det blir diskret och allt fokus hamnar på motivet. Guldramar däremot ger inramningen en exklusivare känsla och gör så dina väggar känns extra lyxiga. Komplettera gärna med en passepartou för att ge ditt motiv den äkta inramade känslan.

Glöm inte bort väggfästen

Glöm inte att komplettera dina nya ramar med passande plugg och skruv så du snabbt och enkelt kan montera dina nya fina ramar. Förutom vanliga fästbeslag har vi även smarta väggfästen med kardborre montering som är något av våra personliga favoriter. Med våra väggfästen från 3M slipper du krånglet med att skruva och borra. Nackdelen med dessa fästen är att de krävs en något bredare ram för att kardborren ska få plats på ramens baksida. Mer information om produkten hittar du här.

Har du svårt att hitta vad du letar efter är du alltid välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst som gärna hjälper dig att hitta rätt!