Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 70x80 cm

Behöver du en ram som kan piffa till dina motiv i 70x80 cm? Då är det bara att spana in vårt utbud nedan. Vi har ett antal att välja mellan och då de kan användas i liggande format passar de även dina motiv i 80x70 cm.

Med tavelramar i denna storlek kan man med fördel blanda flera stycken på en vägg. Tänk på att det är en ganska stor ram så att du väljer med omsorg.
Visa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 70x80 cm

Med ramar, storlek 70x80 cm, eller vilken annan storlek som helst, så blir vilka bilder som helst snyggare och mer piffiga. Att pyssla om sina favoriter bland motiv lite extra är en win-win då man tar fram motiv man kanske glömt bort. När man tar fram dem ur lådorna hemma så får de lite välförtjänad tid i rampljuset samtidigt som man själv hittar gamla favoriter man kanske glömt bort. Kanonbra lösning!

Nu är det såklart inte bara gamla favoriter som förtjänar en ram, utan det finns naturligtvis även nya bilder, posters, foton med mera som bör hängas upp. Ofta är det så att man hänger upp vissa motiv på väggarna och sedan glömmer bort andra. Man kan därför se till att göra en liten inventering hemma då och då för att alla motiv ska få hänga med.

Just storleken 70x80 cm är en bra storlek så den är perfekt till de flesta storlekar på rum. Vissa ramstorlekar kan ju kännas lite för stora, eller lite för små, för vissa rum, men med 70x80 cm är man säker på att få till det på ett bra sätt.

Skapa en kreativ miljö

Vi tycker ju om när man skapar en kreativ miljö genom att blanda friskt med olika storlekar på ramar och olika färger. Detta tycker vi att ni alla ska testa, för det ger verkligen en härlig känsla till hemmet. Varför hålla sig inom ramarna för ”vitt och fräscht” när det i själva verket ofta blir lite trist? Satsa på några ramar i storleken 70x80 cm och se till att rama in färgglada motiv, eller välj lite olika färger på ramarna. Eller varför inte göra både och?

Om det är så att du vill hålla dig till vitt så har vi många olika alternativ av ramar både i 70x80 cm och i större och i mindre storlekar. Alla kan hitta sin stil här hos oss, det garanterar vi!