Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 62x85 cm

Här hittar du ramar som passar i storleken 62x85 cm.
Visa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 62x85 cm

När det kommer till att välja tavelram är det många olika saker man ska ha med i beräkningen. Först och främst är det viktigt att man hittar rätt storlek på sin ram, så om man vill ha exempelvis 62x85 cm så ska man också kunna köpa exakt den storleken. Vidare ska färg och material stämma med ens önskningar och sist, men inte minst, är det naturligtvis också så att det är viktigt att priset känns bra.

Här hos oss kan du bland annat köpa ramar i storleken 62x85 cm och det är en storlek som passar för i princip allt i storlek lite större man kan tänkas vilja rama in.

Kanske har du redan motivet du vill ha en fotoram i ovan storlek till? Kanske är det så att du har hittat en fin poster här hos oss? Oavsett vilket så är detta en storlek på fotoram som är jättefin!

Tänk på att motivet du vill rama in kan vara mindre än 62x85 cm, så det måste inte vara exakt samma storlek. Det är snyggt att ha en större ram till ett mindre motiv med en snygg bakgrund bakom. Du kan till exempel ha en liten bild med en snygg tapet bakom eller liknande. Låt inspirationen flöda och testa lite nya tankar och idéer – det vinner både du och ditt hem på!

Då 62x85 cm är en stor ram är det också kul att passa på att välja ett motiv som du vill ska sticka ut lite bland annat du har på väggen. Då vi har mängder av läckerheter bland våra posters kan du alltid hitta exakt den typ av bild du vill ha en fin fotoram till här hos oss!

Hitta den färg du gillar

Vi har våra fotoramar i storlek 62x85 cm i olika färger för att du ska kunna välja den som passar bäst hemma hos dig. Vi har ju alla olika stil och olika typer av inredning, så det är viktigt för oss att kunna erbjuda ett brett sortiment. På så sätt kan alla som vill handla sina ramar från oss hitta exakt rätt och det gör oss glada!

Vi tycker att det kan vara läckert att blanda fritt när det kommer till både posters och ramar. Man måste inte nödvändigtvis ha samma färg på alla sina ramar, utan det är snyggt att ha både svarta ramar, vita ramar med mera. Detsamma gäller för posters då det är kul att blanda olika typer av färger och motiv på en och samma vägg. Har du inte testat det ännu? Gör det omgående, för det piffar verkligen upp det!