Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 24x30 cm

Behöver du en ram i storleken 24x30 cm? Då är du inte ensam – detta är nämligen en väldigt populär storlek. Vi erbjuder många 24x30 cm fotoramar och då de alla kan användas i liggande format passar de naturligtvis även dina motiv i 30x24 cm.

Blir det en turkos? En bronsfärgad? En med smal list? En i guld med en bred och kitschig list? Det är det bara du som vet. Ta dig en titt nedan – vi garanterar att du kommer att hitta just din favorit.

156 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 156 produkter

Ramar 24x30 cm

Ram XxX cmLetar du efter en snygg ram till fotoväggen i storleken 24x30 cm med bildförhållandet 4:5? Då kan du ta en titt i vårt härliga sortiment ovan så ska du se att du snart hittar det du är ute efter. Vi har något för alla smaker, vilket gör att alla våra kunder kan hitta något de gillar. Oavsett om du vill ha en väldigt enkel ram som får din bild att stå i fokus eller en lyxig romantisk ram som ramar in din vackra bröllopsbild alldeles perfekt så är det hos oss du ska leta. Vi tycker fotoramar är roligt och gillar att kunna erbjuda en enorm bredd i vårt sortiment.

Kan användas i både liggande och stående format

Våra ramar i storleken 30x24 cm kan du använda till både liggande och stående bilder. De går även att placera i princip vart som helst då de flesta av dem har både väggfäste och stödben. En snygg fotoram gör mycket för både inredning och bild och det är viktigt att den känns rätt för dig och lyfter fram den där härliga känslan i din bild. Rama in ett kärt minne i en vacker fotoram och häng upp den på väggen i vardagsrummet eller ställ det i bokhyllan.

Olika slags motiv

Är det så att du utgår från ett motiv som du vill rama in? Eller börjar du med ramen och letar sedan efter det perfekta motivet? I så fall kanske vi kan få bjuda på lite tips och inspiration på vägen?

Vi tipsar ovan om att rama in ett kärt minne, och det är ju aldrig fel. Uppförstoringar av egna foton brukar kunna bli riktigt fina inslag i ett hem. Tänk bara själv, att kunna minnas dig tillbaka till de stunderna, varje gång du tittar på tavlan!

Gillar du inte den idén, kanske du vill följa trenden och rama in ett citat? Det finns många färdiga citat att köpa, tryckta på posters, men det finns ju inget som säger att du inte kan komponera ditt eget, eller trycka upp ord som av en eller annan orsak betyder något för dig. En dikt, namnen på människor som betyder mycket för dig, eller kanske helt enkelt bara namnet på din hemstad?

Om du gillar att få inspiration av bilder, kan det vara kul att göra en så kallad vision board och rama in. I en sådan samlar du bilder som ger dig en skön känsla, och som illustrerar saker och mål du vill uppnå i livet. Detta blir en väldigt personlig tavla, eftersom den kommer att visa upp dina önskningar och mål. Ett enkelt sätt att göra en vision board, är att bläddra i tidningar och magasin. Du kan använda dig av både bilder och texter – allt som säger dig något.