Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Magazine

Här kan du få inspiration av våra guider, inredningstips och annan trevlig läsning!

 • Låt dig inspireras av runda speglar!

  Runda speglar har för länge sedan flyttat ut från badrummet och in i hemmets alla rum. Idag ser vi runda speglar i såväl sovrum och vardagsrum som hall och matsal. Och det är verkligen något särskilt med runda speglar. Mjukheten och elegansen. För att inte tala om de magiska egenskaperna som speglar i allmänhet – och kanske runda speglar i synnerhet – besitter. Speglar skapar rymd och ljus, och kan spegla både dig och din personlighet. Här följer lite härlig inspiration på runda speglar!

 • 6 tips på personliga presenter till gudmor, gudfar eller fadder

  Har du en gudmor, gudfar eller fadder du håller kär och vill hitta en riktigt fin present till? Personliga presenter är alltid uppskattade eftersom de visar att man tänkt till och ansträngt sig extra för en viktig person i ens liv. Här följer 6 tips på personliga presenter till gudförälder eller fadder!

 • Låt spegeln spegla din personlighet – 5 speglar med personlig karaktär

  Stilrena och klassiska speglar i all ära – det är alltid en bra idé och ett väldigt säkert kort. Men ibland kanske man vill ha något som sticker ut lite; en spegel med en originell form eller med en lekfull design. En spegel som inte bara kan spegla dig och din omgivning, utan också din personlighet. Här följer lite inspiration på speglar som får en haja till – på ett positivt sätt!

 • 4 oväntade sätt att använda speglar

  Spegel, spegel på väggen där – eller? Visst är speglar både praktiska och dekorativa som vägghängd inredning, men faktum är att det finns många fler användningsområden för denna populära inredningsdetalj. Nedan listar vi fyra, lite oväntade, sätt att använda speglar!

 • Bakom motiven: möt formgivaren Sanny

  ”Kreativt skapande är en slags terapi för mig”

 • Sätta upp spegel på betongvägg – så gör du!

  Att sätta upp en spegel på betongvägg kan kännas övermäktigt och krångligt, särskilt om du aldrig har gjort det förut. Men lugn, vi guidar dig – steg för steg!

 • Skapa ett harmoniskt hem med jordnära toner

  I naturen känner vi oss lugna och harmoniska. I en ofta stressig vardag är det därför inte så konstigt att just naturnära inredning varit på tapeten under en tid – och att den trenden fortsätter.

 • Skapa ljus och rymd med speglar

  Att speglar har gått från att vara en rent funktionsmässig komponent till en vacker inredningsdetalj har nog inte undgått någon. Men spegelns funktion stannar inte där. Med en strategisk placering kan speglar nämligen skapa ljus, rymd, djup och andra dekorativa effekter i ditt hem. Vi vågar nog hävda att du med rätt spegel – och lite tanke bakom – kan skapa magi!

 • Inred hemmet med speglar

  Spegeln har sedan lång tid tillbaka funnits i världens alla hem. Man har slängt ett öga i spegeln innan man lämnar hemmet, för att se att allt ser bra ut. Först nu, många år senare har spegelns syfte börjat skifta.

 • Årets färg 2020

  Här berättar vi om årets färg och hur du med enkla medel och låga kostnader kan sätta färg på hemmet. Årets färg tas fram av företaget Pantone, och i år föll valet på den klassiska blåa färgen. 

 • Tavelväggsguiden - Såhär skapar du din tavelvägg

  Här visar vi upp olika typer av tavelväggar för ditt hem. Vår förhoppning är att du ska bli inspirerad och hitta något du gillar. Vi delar även med oss av färdiga mallar, ger tips och tricks och visar hur man planerar upp en snygg tavelvägg.

   

 • Tavelväggar

  Här presenterar vi underbara tavelväggar & perfekta par där du kan inspireras till att inreda ditt hem med nya tavlor från oss. Klicka på bilden för att köpa hela eller delar av tavelväggen. Vill du ha tips på hur du själv skapar entavelvägg har vi här en guide hur du bygger din tavelvägg »

 • Allt du behöver veta om passepartouter

  Det blir mer och mer populärt att använda passepartouter, både för att det är snyggt men också ur ett hållbarhetssyfte. Passepartouten ger dina inramade bilder en elegant och exklusiv känsla. Och inte nog med det skyddar även passepartouten dina bilder från att fastna mot glaset och så småningom försämras i kvalitén.

 • Att tänka på när du ska framkalla dina bilder

  Att framkalla bilder tillhör kanske inte vanligheten idag. Telefonen har fått en betydande roll och ersatt våra kameror. Och visst är det smidigt, men samtidigt så samlar man bara bilder i ett kamera album på telefonen, och sen glöms dom lätt bort. Genom att framkalla dina fotografier från livets lyckliga stunder förevigar du tillfället på ett helt annat vis.

 • Tips för din tavelvägg

  Innan man kickar igång sitt projekt med en tavelvägg är det klokt att tänka igenom lite hur mycket plats man har, vilka storlekar på posters man vill ha och så vidare. En annan sak som är klokt att tänka igenom i ett tidigt stadie är vilka posters som ska placeras var.

 • Rama in LP-omslag

  Ett perfekt sätt att göra ditt hem personligt och unikt, som en egen tavla eller varför inte en hel tavelvägg?

 • Hitta rätt ram till rätt bild

  Att välja ram låter kanske krångligt.. Det finns ju så mycket material, färger, storlekar och lister att välja mellan! Med den här guiden hoppas vi att vi ska kunna göra ditt val av ram lite enklare.

   

 • Häng upp dina tavlor utan att göra märken i väggen

  Här berättar vi mer om hur du gör för att snabbt och smidigt utan verktyg hänger upp dina tavlor på några minuter. En av våra riktiga favoritprodukter!

 • Sätta upp tavlor på betongvägg

  Visst låter det omständigt att hänga upp tavlor på betongvägg? Man behöver en slagborr och det får absolut inte bli fel, för då har jag gjort fula märken i väggen. Men riktigt så krångligt behöver det inte vara. Här kommer lite tips på hur du hänger tavlor på betongvägg med minimala skador.

 • Sätta upp tavlor på gipsvägg

  Ska du hänga upp dina tavlor på en gipsvägg? Här kommer lite tips vad du kan tänka på för att dina tavlor ska få den bästa upphängningen.

 • Tips & trix hur man tar fina bebisbilder

  Att ta bilder på de finaste man har är inte alltid så rätt. Alla bebisbilder är såklart söta, men hur gör man för att få de där lilla extra? De försöker vi gå igenom här.

 • Såhär skapar du din tavelvägg

  Här samlar vi praktiska tips och trix hur du enklast skapar din egna tavelvägg

 • Fotovägg - Tips och inspiration för fotoväggar

  Det finns väldigt många olika sätt att hänga upp sina tavelramar på. Handlar det om endast en tavla är det inte svårt att få till det. Är det däremot frågan om flera tavlor som ska placeras på en och samma vägg behöver du fundera lite extra innan du hänger upp dem. I denna text har vi valt att lyfta fram de allra vanligaste och enklaste metoderna för att få till en snygg tavelvägg. Läs tipsen för att få ut de mesta av dina bilder och tavlor.

 • Tavelram eller fotoram – är det någon skillnad på dessa ramar?

  Även om motivet oftast är i fokus kan en ram verkligen göra stor dekorativ skillnad. Ramen är alltså inte bara ett praktiskt verktyg för att få upp något vackert på väggen, den kan verkligen komplettera och förhöja känslan i motivet. Men vad är egentligen skillnaden mellan en fotoram, tavelram och bildram?