Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

-25% rabatt på passepartouter »

Fotoramar 33x95 cm

Här hittar du våra avlånga tavelramar i storleken 33x95 cm. Dessa ramar passar perfekt för dina större bilder. Vi har dem i olika varianter så att det ska bli lättare för dig att hitta just din favorit.

Har du ett motiv i 95x33 cm? Inga problem – alla våra fotoramar kan nämligen användas även i liggande format. Ta dig en titt nedan för att se efter om det blir en clipsram, en i silver eller något helt annat. Det är du som väljer.

33 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar 33x95 cm

Här har vi samlat avlånga fotoramar som passar bilder i storleken 33x95 cm. Större ramar som dessa passar utmärkt när du vill skapa ditt eget personliga fotocollage av flera mindre bilder i olika format. Som tillbehör finner du även snygga passepartouter som passar ramar i denna storlek. Hos oss hittar du både snygga och stilrena ramar som passar perfekt som inredningsdetaljer på dina väggar. En fotoram från oss kan användas både liggande och stående.

Avlånga ramar - Perfekt till fotocollage

I våra avlånga ramar kan du skapa dina egna unika fotocollage. Ett fotocollage kan bestå av vilken typ av bilder som helst – bröllopsbilder, semesterbilder, familjebilder eller vackra bilder som du själv fotograferat. Endast fantasin sätter gränser för vad du kan göra!

I vårt sortiment hittar du snygga fotoramar i de klassiska färgerna vitt och svart. Varje ram i denna kategori passar perfekt för bilder med måtten 95x33 cm. Men de kan som sagt även användas till fotocollage. En större ram kommer med många valmöjligheter och just denna avlånga variant kan dessutom användas både vertikalt och horisontellt. Hur du väljer att använda den kan du besluta helt beroende på motivet på din bild samt vad du tycker är snyggast inredningsmässigt.

Med de rätta bilderna kan du skapa det perfekta konstverket och med den rätta ramen skapar du den rätta känslan. Hitta en snygg en fotoram hos oss, plocka fram din kreativa sida och skapa ditt eget lilla fotocollage!