Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 32,9x48,3 cm (A3+)

Efter väldigt många kundfrågor är vi extra stolt över vårt speciellt framtagna sortiment med snygga A3+ ramar som passar bilder i 32,9x48,3 cm.

42 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

A3+ ramar (32,9x48,3 cm)

I denna kategori hittar du alla våra fotoramar för foton i storleken 32,9x48,3 cm (A3+). Dessa ramar är perfekta för dig som vill rama in dina finaste foton för att kunna njuta av dem varje dag. Vi erbjuder fotoramar i storleken 48,9x32,9 cm i flera fina färger. Kika in vårt sortiment nedan och hitta den stil och modell som passar dig! Vi har både breda och smala profiler, med eller utan utsmyckning.

Ramar i 33x48 cm eller 32,9x48,3 cm?

Det råder en viss förvirring bland alla ramstorlekar som finns. Två storlekar som man ofta blandar ihop är 33x48 cm och 32,9x48,3 cm som egentligen är samma storlek där det sistnämnda är den helt korrekta storleken för A3 plus.

En ram för varje smak

Våra fotoramar 32,9x48,3 cm finns i flera fina färger och stilar. Vill du ha en ram med en bredare list, kanske med utsmyckningar? Eller är det en enkel, tunnare och maximalt diskret list du är ute efter? Ramens utseende har stor betydelse för tavlans utseende, så ta gott om tid på dig när du kikar runt i vårt sortiment för att komma fram till vad du vill ha.

Ramen ska även passa ihop med motivet på det sätt du vill. Vill du att den ska framhäva motivet och hjälpa tavlan att verkligen ta och äga sin plats i rummet? Eller har du ett diskret motiv som du vill använda en lika diskret ram till, för att tavlan liksom ska smälta in i rummet? Utöver listens stil och bredd, har även färgen på ramen en stor betydelse för hur tavlan kommer att framträda och uppfattas. En vit ram mot en vit vägg kommer att utgöra ett diskret och harmoniskt inslag i den övriga inredningen. Vill du istället ha en ram som verkligen drar blickarna till sig, kanske guld är en bättre färg? Det adderar även lite extra känsla av lyx, vilket är trevligt om det är det du vill åstadkomma.

När du väljer bland våra fotoramar 32,9x48,3 cm, ha i åtanke att ramen ska passa med motivet, men även att den slutgiltiga tavlan ska passa in i ditt hem tillsammans med övrig inredning, på det sätt du vill. Färg, stil och bredd på listen – tillsammans med motivet ska de skapa den perfekta kombinationen.