Vita speglar

(54)

Är du ute efter en vit spegel? Vill du ha en som är stor rund? Är det en kvadratisk mindre spegel som kommer att lyfta ditt rum? Kanske är det en vit rektangulär spegel som behövs i ditt hem? Ta dig en titt nedan – här har vi samlat många olika varianter för att du ska kunna hitta den som passar just dig.

Storlek
Färg
Material
Färg på spegelglaset
Kantbearbetning
Ljuskälla
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Storlek
  • Färg
  • Material
  • Färg på spegelglaset
  • Kantbearbetning
  • Ljuskälla
  • Vikt
   [g]
  • Pris
  Visar 54 produkter
  Visar 54 produkter

  Eleganta vita speglar

  Rund vit spegel i badrummet

  När det kommer till vita speglar är det så att det är snyggt att ha dem både i rum med mycket vitt i inredningen och i rum med lite mer färger. Överlag är ju just vitt väldigt populärt bland svenskar vad gäller inredning. Vi har ett mycket bra urval av vita speglar så att ni ska kunna hitta den som är rätt just för er, så det är bara att kolla igenom utbudet!

  Har du inte särskilt många speglar hemma? Det är inte alla som har det, men det är en väldigt trevlig inredningsdetalj som snabbt och effektivt lyfter ett rum. Ett tips är att införskaffa fler speglar, oavsett om det är vita speglar det gäller, eller om det är andra färger ni föredrar. Det blir helt enkelt lite roligare och lite coolare i ditt hem med coola och snygga speglar!

   

  Skapa rymd med speglar

  Har du en liten lägenhet, eller ett litet rum som du vill ge en känsla av mer rymd? Köp då en av våra speglar och häng upp! Det kommer att göra så att det känns större och dessutom så kan man ju se sina favoriter i inredningen speglas i en snygg vit spegel. Inte dumt alls! Man slår alltså många flugor i en smäll när man köper hem en spegel, så mycket är säkert!

  Det bästa är att vi har både stora och små vita speglar, så vare sig det är en liten variant du är ute efter, eller om det är en större spegel du vill ha hem så finns det här! Ett tips är att ha både större och mindre speglar i samma rum. Det gör att det blir en riktigt läcker inredning, eftersom fler än en spegel ser coolt ut! På samma sätt som en tavelvägg är snygg och rolig så kan en vägg se snygg ut med fler än en spegel.

  Ett tips är att först och främst kolla igenom vårt utbud av vita speglar ordentligt. Ofta är det nämligen på det viset att man kan komma att gilla en spegel som man inte trodde på från början. Var öppen för lite nya idéer, för det kommer du att vinna på i längden!

  Vi har både stilrena, moderna, coola, lite kitschiga och snygga vintage speglar att bjuda på. Man behöver inte nödvändigtvis ha samma stil på allting i ett rum, utan det är snyggt at bryta av ett stilrent inrett rum med en lite mer rolig och djärv vita spegel. Testa det!