Ramar 30x40 cm

Vi har ett stort urval av 30x40 cm-ramar – allt för att du ska kunna hitta den ram som passar perfekt till det motiv eller den bild du vill rama in.

Vill du ha en 30x40 ram utan lister – en så kallad clipsram? Eller vill du, tvärtom, ha en svulstig ram med kraftiga lister i lyxig guldfärg? Kanske är det en stilren ram med enkel svart list som står på önskelistan? Vi har något för alla smaker.

Alla fotoramar kan även användas i liggande format och passar därför lika bra till motiv i 40x30 cm.

Färg
Material
Typ av glas
Ramens blankhet
Stödben ingår
Listens bredd
Listens djup
Träslag
Färgnyans
Upphängning
Ingår passepartou
Floatglas
Butik
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Typ av glas
  • Ramens blankhet
  • Stödben ingår
  • Listens bredd
  • Listens djup
  • Träslag
  • Färgnyans
  • Upphängning
  • Ingår passepartou
  • Floatglas
  • Butik
  Visar 1 - 60 av 245 produkter
  Visar 1 - 60 av 245 produkter

  Ramar 30x40 cm

  Ram 30x40 cmVi har alla favoritmotiv som vi gärna vill använda ramar till, vare sig det är stora eller små motiv. När man hittar rätt ram 30x40 cm till rätt motiv blir det som ett lyckligt äktenskap. Vad menar vi med det? Jo, att detta gör att två delar blir till en betydligt mer välfungerande enhet när man kombinerar dem. Ganska romantiskt, eller hur?

  Inredning har mycket att göra med att få ihop flera olika saker till en bra enhet. Den glädje man känner efter det att man har hittat rätt med olika inredningsdetaljer är härlig och det vet alla som har lyckats bra med detta någon gång! Vare sig det handlar om att få ihop ramar 30x40 cm med motiv i passande storlek, om att kombinera gardiner med soffan eller något annat så är lyckan total när det funkar.

  Både färger, stil och storlek på saker och ting är viktigt när man kombinerar dem till en enhet som ska funka för inredningen. Just en sådan sak som ramar 30x40 cm är en mycket bra storlek som passar i alla typer av rum hemma. Man kan alltså placera sina favoritmotiv i en ram 30x40 cm och sedan är det bara att ställa ramen, eller hänga upp den på väggen!

  Med en ram 30x40 cm så är det extra roligt att hitta fina motiv, eftersom det är en smidig storlek som många motiv kan passa i. Om man har ett motiv som är större än vad som passar en ram 30x40 cm så kan man vika in lite i kanterna eller liknande, för det blir snyggare än att använda en ram som är för stor. Visst går även det, om det skulle vara så att det inte funkar på något annat sätt. Man kan exempelvis sätta ett fint papper eller liknande bakom bilden för att det ska funka. Man kan med andra ord få alla motiv att funka i ramar 30x40 cm!

  Hitta rätt fotoram

  Att hitta rätt fotoram till sina posters och bilder är inte alltid de lättaste. Här har vi samlat dom 30x40 cm ramar som vi tycker är snyggast och som vi tror kommer passa utmärkt hemma hos just dig. Oavsett om du söker en enkelt träram eller tunn kompositram i svart har vi många fina alternativ. Givetvis är det inte allt som vi har utan du hittar även fina träramar och mer profilerade guld och silverramar. Ett alternativ för dig som vill göra något unikt är att köpa någon av våra obehandlade träramar som du själv kan måla i passande färger. Låt din fantasi flöda och skapa något unikt för just dig!

  Vår absolut vanligaste ramstorlek

  Utan att överdriva vågar vi nog påstå att 30x40 cm är en av dom vanligaste ramstorlekarna på väggarna hemma. Perfekt både när du ska inreda med snygga posters i en tavelvägg kombinerat med stora ramar eller en fin bild på dina barn eller husdjur. Viktigt att tänka på är att storleken vi anger är vilket bildmått som passar i ramen utan passepartou och inte heller ramens yttermått som normalt är minst ett par cm större.

  Alla fotoramar du hittar här går att användas både liggande och stående och har alltid fästen för väggmontering. Vill du ha lång hållbarhet till dina bilder rekommenderar vi alltid att du kompletterar din ram med ett syrafritt iläggsblad och för att inte skada dina väggar rekommenderar vi våra smidiga Frame Bumpers som skyddar dina väggar mot fula märken.

  30x40 cm - Perfekt storlek till posters

  Då vi säljer posters i olika storlekar, bland annat just i storleken 30x40 cm så finns det alltid ett vackert motiv att placera i en ram som du hittar här hos oss! Du kan utan svårighet köpa både poster och ram 30x40 cm här och kombinera de två så fort leveransen kommer fram!

  Här har vi samlat alla våra fotoramar som är gjorda för bilder i storleken 30x40 cm. Hos oss hittar du ramar i många olika färger och modeller. Oavsett om du letar efter en extra fin ram att ge bort i present eller en enkel snygg ram till ditt eget hem är chansen stor att du hittar den hos oss. Ta dig en titt i vårt sortiment och hitta något för dig.

  Dessa ramar är rektangulära och har ett bildförhållande på 3:4. De lämpar sig därmed till att användas i både stående och liggande format, vilket passar utmärkt för dig som vill göra din egen personliga fotovägg med bilder i olika snygga format. I vårt sortiment hittar du ett flertal ramar i många olika stilar, men många av dem går samtidigt att matcha med varandra.

  Är du ute efter en ram för en bild med måtten 40x30 cm tycker vi att du ska ta en titt i vårt utbud ovan. Hos oss kan alla hitta något de tycker om. Vi har den perfekta fotoramen för alla typer av hem och till ett riktigt bra pris dessutom. Vare sig du vill ha en diskret enfärgad fotoram eller en snygg färggrann ram i exklusiv modell så hittar du den hos oss.

  Vår kundtjänst finns alltid redo både via telefon, chatt eller e-post om du har svårt att hitta det just du söker.