Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 18x57 cm

Behöver du en 18x57 cm ram? Detta är en storlek som är både snygg och ovanlig.

Med sin coola form präglar en 18x57 cm ram rummet mer än många andra ramar, så tänk på det vid ditt val så att ditt motiv framhävs på ett snyggt sätt.

Alla våra ramar funkar även i liggande format, så motiv i storleken 57x18 cm passar lika bra för dessa ramar som motiv i storleken 18x57 cm.
Visa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 18x57 cm

Ni vet den där känslan när man hittar exakt rätt ram för rätt bild? Visst är det en härlig känsla? Vi tycker i alla fall det och vi älskar de gånger det faller sig på ett sådant sätt att motiv och ramar gifter sig perfekt med varandra. Med storleken 18x57 cm är det på det viset att det blir en kul form på ramen och det är ju såklart aldrig fel!

Vi har ramar i alla möjliga storlekar och i olika färger, så om du vill kan du blanda denna ram med andra i andra storlekar och andra färger. Har du kanske ett flertal olika motiv som du vill ha tillsammans på en och samma vägg? Då är det så att det är smart att bestämma om man vill ha samma färg på alla, eller om man vill ha lite av varje. Det blir lättare att välja ramar på det viset.

Vi tycker att det är snyggt med tavelväggar med samma färg och med samma storlek, vare sig det är 18x57 cm eller en annan storlek. Vi tycker också att det är snyggt när man blandar både färger och former samt storlekar på bild och ram. Vi tycker med andra ord att det är snyggt hur man än väljer att göra!

Då alla våra produkter är prisvänliga är det också så att man kan unna sig och sitt hem lite av varje. Om du tycker att det är lite tomt på väggarna därhemma så rekommenderar vi att du spanar in både posters och ramar här hos oss. Då vi har passande ramar, i storleken 18x57 cm, eller en annan storlek, för våra posters så kan man få allt i ett. Bra, eller hur?