Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Ram till löpsedel 33x56 cm

Ramarna vi har i 33x56 cm passar perfekt till löpsedlar. Du kan välja mellan ett antal olika så att du kan avgöra om du vill ha en eller fler och om du vill blanda olika varianter eller inte. Spana in vårt utbud nedan för att välja den ram du vill ha för att rama in din löpsedel.

Våra ramar kan användas i liggande format, så de passar även dina motiv i 56x33 cm.

8 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar till löpsedlar 33x56 cm

Denna ram kan du använda till olika motiv som passar i en ram på 33x56 cm, men främst är den perfekt som ram till löpsedlar. Då det är en ram som vi säljer så kan du, som alltid, vara säker på att saker och ting är perfekt! Den är både snygg och smart, så den kommer väl till nytta!

Kanske trodde du att det endast är en ram som fungerar om man säljer tidningar? Då har du fel! Det är nämligen på det viset att denna storlek på ram är bra även till andra motiv som man kan ha hemma.

Löpsedlar i heminredningen?

Ni vet att vi brukar uppmana er att tänka lite utanför boxen med er heminredning och så även nu. Man kan naturligtvis ha löpsedlar hemma på väggen! Med en smart och bra ram till löpsedel från oss så blir det både praktiskt och fint att titta på, så det är bara att be tidningshandlarna om de löpsedlar som faller dig i smaken!

Det finna en hel del roliga löpsedlar att ta del av, så mycket är säkert! Det är också så att det kan vara kul att ha en ram till löpsedel där fokus är exempelvis laget som vann Allsvenskan (om det är det lag man själv hejar på, vill säga)!