Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 på utvalda ramar, speglar och fotoalbum här »

Svarta ramar

Vi har ett stort utbud av svarta ramar. En svart ram är ett bra val, när du inte vill att ramen ska sticka ut alltför mycket jämfört med motivet.

En svart ram passar lika bra till svartvita som till färgglada motiv.

1115 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 1115 produkter

3 olika sätt att använda en svart ram

Här finner du alla våra stilfulla ramar som går helt i svart! Svarta ramar är mycket enkla att matcha med olika färger på motiv och övrig inredning. Vilken känsla du vill ha i rummet avgörs sedan av designen på ramen. I vårt stora utbud finns alla möjliga varianter och du kan vara säker på att du hittar de som passar just ditt hem.

Välj en enkel ram för en stilsäker inredning, en prålig för extra lyx eller en kollagevariant där du kan samla fina bilder som följer samma tema. Våra svarta ramar finns i materialen aluminium, glas, komposit, konstläder, metall och trä.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får en personlig service och blir riktigt nöjd med ditt köp.

När du har bestämt dig för att rama in dina bilder med svarta ramar har du också bestämt dig för ett säkert kort när det gäller inredning. Svarta inredningskomponenter funkar i alla lägen och går att matcha med de allra flesta färger. Förutom att rama in ett foto eller en plansch finns det en mängd kreativa saker att göra med svarta ramar. Här kommer 3 enkla varianter:

  1. Svartvita tavelväggar: Skapa en spännande gruppering på väggen med svartvita foton som du varvar med posters med grafiska mönster eller tänkvärda citat. Rama in dessa med svarta ramar från en och samma serie. För ett extra livfullt intryck kan du variera storlekarna och formerna på ramarna.
  2. Kontrastfulla tittskåp: Låt ett par söta, klarröda barnskor, en uppsättning skrikiga retroburkar eller farmors härligt mönstrade kaffekoppar pryda väggen när du sätter dem i en svart boxram. De klara färgerna skapar en fin kontrast mot den svarta ramen samtidigt som de drar till sig uppmärksamhet.
  3. Läckra smyckestavlor: Slå två flugor i en smäll när du väljer att hänga dina smycken på väggen. Plocka ut glaset ur en svart ram, klä skivan i ett neutralt tyg och avsluta med att fästa en uppsättning snören eller krokar som du sedan hänger dina finaste smycken på. Välj silversmycken som gör sig fint ihop med svart eller kör på de mest färgglada du äger för en färgsprakande väggdekoration. Tavlan blir extra spännande om du väljer en ram med en något utstickande design. Praktiskt och snyggt!