Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

Fotoalbum för 13x18 cm bilder

Om du har lite större bilder som förtjänar en plats i ett fotoalbum ska du ta dig en titt nedan – vi har alla möjliga varianter att välja mellan som passar för foton i 13x18 cm (13,3x17,8 cm). Kanske blir det ett stilrent i blått och guld? Blir det ett i rosa? Kanske ett i romantisk stil? Ett lite tuffare? Det är bara att välja det som passar dig och dina bilder.

14 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Album med fotofickor för 13 * 18 cm bilder

Hos oss hittar du ett flertal vackra album för bilder med måtten 13x18 cm. Dessa fotoalbum passar utmärkt för de bilder som du valt att framkalla eller skriva ut i ett lite större format än standardstorleken. I vårt sortiment finner du en rad olika typer av album. En del är så kallade flipalbum, medan andra är helt vanliga album. En del har insticksfickor där bilderna placeras liggande, andra är anpassade för bilder i stående format.

Fördelen med ett fotoalbum med insticksfickor är att det är superenkelt att fylla albumet. Det går snabbt och smidigt och du slipper onödigt krångel. Perfekt för dig som inte hinner lägga ner mycket tid på pyssel men ändå vill förvara dina bilder snyggt och lättillgängligt så att du kan blicka tillbaka på alla härliga minnen.

Alla våra fotoalbum är syrafria och därmed skonsamma för dina bilder. Kom ihåg att det är viktigt att du tar hand om dina bilder på rätt sätt för att de ska hålla länge.