Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

Fotoramar 4x6 inches (10,2x15,2 cm)

Är du ute efter en 4x6 inches ram? Här hittar du nämligen fotoramar för motiv i 4x6 inches. Kanske hittade du ett ursnyggt motiv under en resa i ett land där man använder inches istället för centimeter, men som du i efterhand haft svårt att hitta en passande ram till? Om ditt motiv har storleken 4x6 inches har du hittat rätt!

Och även om ditt motiv har det liggande formatet 6x4 inches fungerar dessa ramar också utmärkt. De kan nämligen monteras i både vertikalt och horisontellt läge.

1 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ram 4x6 inches

Ett motiv i 4x6 inches har ett ganska ovanligt mått i vår del av världen. Kanske har du hittat en snygg poster eller bild i 4x6 inches under en resa i USA, eller i andra länder där man använder inches istället för centimeter. Det är alltid roligt med något lite ovanligt, minnesvärt eller personligt att hänga på väggen hemma, men det kan ibland vara svårt att hitta en ram som passar till dessa lite ovanligare storlekar. Av just denna anledning vill vi kunna erbjuda fotoramar i 4x6 inches, för att just du som sitter med ett motiv i den storleken ska kunna hitta just den ram du söker.

4x6 inches i cm

Om man ska konvertera detta mått till vår måttenhet, vad blir då 4x6 inches i cm? Jo, 4x6 inches motsvarar – för att vara exakt – 10,2x15,2 cm. Det vill säga: ett ovanligt mått på ett motiv sett i våra centimeter. Just därför kan det vara en utmaning att hitta en ram som passar perfekt till ditt motiv i 4x6 cm. Men nu behöver du inte leta mer, här hittar du ramarna du söker.

Vart ska din 4x6 inches ram sitta?

En ram i 4x6 inches är en relativt liten ram, och passar därför perfekt för de där små väggytorna där du kanske ändå känner att något saknas. Kanske en smal väggyta mellan två dörr- eller rumsöppningar? Eller en väggyta mellan ett fönster och ett hörn i vardagsrummet? Ibland kan valet av plats kännas helt uppenbart, andra gånger får man testa sig fram lite för att hitta den där perfekta väggplatsen för sitt fina motiv.

En ram i denna storlek passar även utmärkt att använda som en komponent i en större tavelvägg. Blanda din fotoram i 4x6 inches med ramar i andra storlekar för en dynamisk och livfull tavelvägg.

Motiv i 6x4 cm? Häng ramen horisontellt!

Om ditt motiv istället är i liggande format, det vill säga i 6x4 inches, är detta inte heller något problem. Våra ramar kan nämligen hängas i både stående och liggande format.

Varför ramar i inches?

Om nu motiv i inches är så ovanliga i vår del av världen, varför säljer vi då ramar i inches? Det gör vi eftersom vi helt enkelt vill att så många som möjligt av våra kunder ska kunna hitta sin perfekta ram. Visst kan det i många fall fungera bra med en ram i en något större storlek än motivet man tänkt rama in, men ibland vill man bara ha den där exakta ramstorleken som skapar en perfekt inramning till sitt motiv. Och om just ditt motiv har storleken 4x6 inches, vill vi kunna erbjuda ramar i denna storlek till dig!  

Andra fotoramar i inches

Om det inte är just en 4x6 inches ram du behöver har vi även andra fotoramar i storlekar med inches som måttenhet. Hitta din favorit i sortimentet av stilrena svarta eller vita ramar, eleganta guldramar och naturnära träramar! Har du flera olika motiv i diverse storlekar kan det vara väldigt snyggt och effektfullt att bland olika utföranden i en tavelvägg fylld med exempelvis minnen från en resa.