Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (69kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

40% rabatt på personliga posters, Kod: CUSTOM40

Fotoramar 4x6 inches (10,2x15,2 cm)

Här hittar du alla ramar som passar till motiv i 4x6 inches.

1 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Fotoramar 4x6 inches (10,2x15,2 cm)

Är du på jakt efter en fotoram med ett mått som utgår från inches, inte centimeter? I vårt sortiment med ramar hittar du garanterat vad du söker! Perfekt när du har en bild från exempelvis USA som är i ett lite annorlunda mått.

Tycker du att det är besvärligt att hänga upp dina tavlor på väggen? Tack vare denna rams blygsamma vikt, kan du med fördel använda dig av dessa praktiska självhäftande spikar. Med dem blir monteringen enkel, och du följer bara instruktionerna som medföljer. Spikarna passar på alla typer av underlag, de är superenkla att använda och tas enkelt bort utan att lämna spår – du kan till och med återanvända dem med en ny självhäftande remsa.

Har du flera motiv som du vill rama in och pryda dina väggar med? I så fall kanske du vill testa att skapa en tavelvägg? Ramar i 4x6 inches kommer att passa fint på en lite mindre tavelvägg, blandat med andra ramar i olika storlekar. Testa gärna att variera ramar i liggande och stående position. En del tycker att det är finast om alla ramarna har samma färg, medan andra föredrar att ta ut svängarna lite mer och blanda även färger. Det är bara ditt eget tycke och smak som bestämmer. Om du vill ha tips och inspiration, läs gärna vår guide!