Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 4x6 inches (10,2x15,2 cm)

Är du ute efter en 4x6 inches ram? Kanske har du en bild från USA i dessa mått som behöver en vacker inramning? Då har du kommit rätt. Ta dig en titt nedan för att se vad vi erbjuder.

Om ditt motiv kommer i storleken 6x4 inches så kan du använda våra ramar – de kan alla användas i liggande format.

1 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Fotoramar 4x6 inches (10,2x15,2 cm)

Är du på jakt efter en fotoram med ett mått som utgår från inches, inte centimeter? I vårt sortiment med ramar hittar du garanterat vad du söker! Perfekt när du har en bild från exempelvis USA som är i ett lite annorlunda mått.

Tycker du att det är besvärligt att hänga upp dina tavlor på väggen? Tack vare denna rams blygsamma vikt, kan du med fördel använda dig av dessa praktiska självhäftande spikar. Med dem blir monteringen enkel, och du följer bara instruktionerna som medföljer. Spikarna passar på alla typer av underlag, de är superenkla att använda och tas enkelt bort utan att lämna spår – du kan till och med återanvända dem med en ny självhäftande remsa.

Har du flera motiv som du vill rama in och pryda dina väggar med? I så fall kanske du vill testa att skapa en tavelvägg? Ramar i 4x6 inches kommer att passa fint på en lite mindre tavelvägg, blandat med andra ramar i olika storlekar. Testa gärna att variera ramar i liggande och stående position. En del tycker att det är finast om alla ramarna har samma färg, medan andra föredrar att ta ut svängarna lite mer och blanda även färger. Det är bara ditt eget tycke och smak som bestämmer. Om du vill ha tips och inspiration, läs gärna vår guide!

Varför inches?

Varför ska man ha ramar i inches, kanske du undrar? Det är för att man ska kunna få den perfekta storleken på ram till bilder från länder där inches används istället för centimeter. Då det ofta händer att man tar med sig bilder från när man är ute och reser så är det ofta så att man behöver bra ramar.

Det är ju lite besvärligt om man ska behöva köpa passande ramar när man är på resa. Det är betydligt bättre att kunna köpa en passande ram när man är hemma, så vi är glada över att kunna erbjuda er detta!

Fint med många ramar

När det kommer till ramar så tycker vi att det är extra fint att ha många olika varianter samlade tillsammans. Med ett flertal olika ramar i olika storlekar och i olika stil så skapar man nämligen en härlig atmosfär i rummet. Det gör att det blir betydligt snyggare i inredningen i största allmänhet och det tackar man ju inte nej till!

Du kan blanda fritt så att du har både ramar i svenska mått och ramar i inches, om du vill det. Vi tycker att det blir allra snyggast när man blandar många olika typer av ramar, men är det så att du vill samla ett flertal ramar av samma stil så funkar naturligtvis även det – du bestämmer över din inredning!

Vilken färg?

Det här med att välja färg och stil på en ram är inte alltid det lättaste. Man vill att den ska matcha inredningen i allmänhet samtidigt som man vill att den ska vara perfekt för motivet. När man väl hittar den perfekta ramen så är det alltid lika kul. Det ger rummet ett fantastiskt lyft, även om det bara är en sådan liten sak som en ram.