Passepartouter i egna mått

Här beställer du snabbt och enkelt måttbeställda passepartouter till dina bilder. Vi tillverkar alla passepartouter själva och dom är givetvis syrafria.

Välj och vraka på mängder av olika färger och nyanser. Du bestämmer själv vid köp vilket ytter- och innermått du önskar. Sedan beräknas priset efter vald storlek - snabbt, smidigt och enkelt.

Färg (framsida)
Färg (kärna/snekant)
Bildöppningar
Passande bildstorlek
Yttermått passepartout
Färgnyans
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg (framsida)
  • Färg (kärna/snekant)
  • Bildöppningar
  • Passande bildstorlek
  • Yttermått passepartout
  • Färgnyans
  • Pris
  Visar 73 produkter
  Visar 73 produkter

  Måttbeställda passepartouter till dig

  Ibland är de bästa bilderna de som inte har standardmått. Har du ett sådant foto som du vill rama in? Hos oss kan du måttbeställa din passepartout till ett mycket rimligt pris. Vi kan erbjuda ett flertal snygga färger vilket gör att du kan hitta en passepartout som passar perfekt till din inredning. Naturligtvis är alla våra passepartouter syrafria med neutralt PH-värde vilket gör att dina bilder håller längre. -Klicka här- för att lära dig mer om passepartouter.

  Ibland har man en bild man tycker mycket om men vars storlek inte följer någon standard. Då kan det vara förvånansvärt svårt att hitta en snygg inramning och kanske särskilt en passepartout som fungerar. Det är viktigt att passepartouten passar precis till bilden och tar fram det vackraste hos den. Hos oss har du möjlighet att måttbeställa en passepartout i precis den storlek som behövs för att den ska passa som allra bäst. Vi kan nämligen ta fram en passepartout i just de ytter- och innermått som du behöver för att på bästa sätt framhäva din bild och bidra till att göra den till en fokuspunkt i rummet.

  De måttbeställda passepartouterna finns dessutom i ett antal olika fräscha färger som gör det möjligt att anpassa passepartouten till den inredning du redan har. Eller varför inte välja en passepartout som kan kontrastera vackert mot de nya tapeterna i ditt renoverade rum? Bland de färger som går att välja på när du beställer din passepartout finner du exempelvis blå, grön, röd, grå och rosa. Hos oss finns passepartouter som passar de allra flesta smaker och inredningsinriktningar, så du kommer säkert hitta någon som du tycker om!

  Materialet runt dina käraste bilder har stor betydelse, eftersom exempelvis syra i den kartong passepartouten är gjord av kan skada bilden. Vi har lång och gedigen erfarenhet av fotoprodukter och förstår värdet av dina bilder. Därför är naturligtvis samtliga passepartouter du hittar i vårt sortiment syrafria och PH-neutrala – allt för att öka dina bilders livslängd. Hos oss kan du alltid lita på att produkterna är framtagna och noggrant utvalda med ditt och dina bilders bästa i åtanke.