Reflexfritt glas

(154)

Vill du ha riktigt bra glas till din ram ska du satsa på reflexfritt glas. Här nedan väljer du ut det glas du vill ha och sedan köper du ramen separat. Det passar till alla ramar och tar bort hela 99 % av alla reflektioner samt 70 % av skadlig UV-strålning.

Väljer du att satsa på den här typen av glas är det en investering då det är en enorm skillnad mot vanligt glas. Dessutom skyddar det dina bilder på bästa sätt. Ta dig en titt nedan och välj den storlek som du är ute efter – vi har både små storlekar och stora storlekar.

Bildstorlek
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Bildstorlek
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 154 produkter
  Visar 1 - 100 av 154 produkter

  REFLEXFRITT GLAS

  Ett hem med stora fönster och mycket ljusinsläpp är superhärligt. Även om ett rum fyllt av solljus är fräscht och inbjudande, är en nackdel att det ibland kan uppstå skarpa reflektioner som tar bort fokus från vackra detaljer i rummet. Det kan även hända i rum med många tända lampor och ljus. En tavla med ett vackert motiv kan exempelvis nästan helt försvinna bakom reflektionerna i dessa fall. Som tur är finns det en enkel lösning på detta – och det stavas antireflexglas! Hos oss på BGA kan du hitta reflexfritt glas i många olika storlekar, eller beställa efter egna mått.

  DÄMPAR ONÖDIGA REFLEKTIONER

  Vackra tavlor och fotokonst gör hemmet mer personligt, och de motiv vi väljer att visa upp är ofta utvalda med omsorg. Det är därför viktigt att välja en ram som gör motiven du valt ut rättvisa. Reflexfritt glas är en typ av glas som har tillverkats specifikt för att dämpa reflektioner från lampor eller solljus. Det gör att tavlans motiv syns klart och tydligt, även i rum med skarpa ljusförhållanden. Vill du inte byta ut glaset på alla dina tavlor rekommenderar vi att i alla fall byta glas på de ramar som är placerade nära fönster, lampor eller andra platser där den troligtvis kommer uppstå mycket reflektioner.

  SKYDDAR DINA BILDER

  Ramens glas skyddar bilden mot smuts, fukt och annan yttre påverkan – oavsett vilket sorts glas du väljer. Vill du ge dina posters extra mycket omsorg är det dock bra att välja ett glas med antireflexegenskaper. Du får då ett reptåligt glas som tar bort upp till 99% av alla reflektioner. Dessutom har glaset ett UV-skydd på upp till 70%, vilket betyder att det förhindrar att dina bilder blir exponerade av skadlig UV-strålning som får motiven att blekna med tiden. Resultatet blir att livslängden på dina motiv förlängs, samtidigt som bilderna i fråga kommer att synas ordentligt i varje rum. Ett reflexfritt glas gör även att tavlornas lyster och naturliga färger får komma till sin rätt.