Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 21x30 cm

Är du på jakt efter en snygg ram som passar alla dina motiv i storleken 21x30 cm? Då behöver du inte leta längre. Vårt utbud består av ett stort antal fina fotoramar i denna storlek. Vi har dem i olika material, färger och stilar. Se efter nedan vilken du faller för.

Då våra ramar kan användas i liggande format passar de naturligtvis även för dina motiv i 30x20 cm.

51 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 21x30 cm

I den här kategorin hittar du ett stort utbud av fotoramar som passar bilder med måtten 21x30 cm. I vårt sortiment hittar du allt från stilrena ramar i klassiska färger till mer exklusiva ramar i lyxiga material. Med en vacker ram kan du enkelt förstärka den känsla som din bild förmedlar. Även en enkel ram gör stor skillnad både för bilden och inredningen. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment så att alla ska kunna hitta något som faller dem i smaken. 

Ramarna i denna kategori går att användas i både liggande och stående format. Med bildmåtten 30x21 cm lämpar sig dessa ramar perfekt för att hängas upp på väggen, men de går även att ställas i en bokhylla eller varför inte på en snygg skänk. Läs mer om de olika ramarna och ta reda på om de till exempel har väggfäste samt stödben genom att klicka på dem. Vi hoppas du ska hitta din favorit i vårt utmärkta sortiment ovan!

Vad sägs om en tavelvägg?

Våra fotoramar 21x30 cm passar perfekt om du vill skapa en tavelvägg. En tavelvägg är när du låter flera tavlor hänga tillsammans, för att utgöra en egen enhet – istället för att låta varje tavla hänga för sig.

Det är vanligt att man på en tavelvägg kombinerar ramar av olika färger, stilar och storlekar, för att skapa just det intryck man är ute efter. För att skapa ett harmoniskt intryck, brukar man säga att om motiven är varierande i färg och stil, passar det bäst med ramar i enhetlig färg. Är motiven istället väldigt likartade – tex svartvita – så kan du ta ut svängarna lite mer och använda dig av ramar i fler färger och stilar.

Vad man gillar är ju högst subjektivt. Tipsen ovan är just bara tips; kanske älskar du färg och att inreda ditt hem med sådant som drar blickarna till sig? Låt dig då inte begränsas av våra tips, utan låt fantasin vandra fritt. Våra fotoramar 21x30 finns i ett stort antal olika färger, som går att kombinera precis så som du vill. De varierar också när de kommer till utseendet på listen – vill du ha en enkel och diskret list, eller en lyxig list med utsmyckningar?