Bordsspeglar

(22)

Varför bara ha väggspeglar när du kan ha bordsspeglar? Med en bordsspegel får du in en fräsch fläkt i ditt hem och vi har många olika stilar att välja mellan.

Blir det en modern och cool? Blir det en stilren som alltid är lika aktuell? Kanske blir det en bordsspegel som påminner om en pigtittare? Det vet bara du!

Storlek
Färg
Material
Färg på spegelglaset
Ljuskälla
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Storlek
  • Färg
  • Material
  • Färg på spegelglaset
  • Ljuskälla
  • Vikt
   [g]
  • Pris
  Visar 22 produkter
  Visar 22 produkter

  Bordsspeglar

  Bordsspeglar är en kul inredningsdetalj. Bland de bordsspeglar vi har hittar du både trendiga bordsspeglar, speglar i retrostil, stilrena och klassiska varianter. Det finns tveklöst en bordsspegel för varje smak här hos oss. Det är bara för dig att välja ut den som passar just dig och ditt hem allra bäst!

  Våra bordsspeglar finns i flera olika former. Du kan välja mellan exempelvis runda, ovala och rektangulära varianter. Kanske vill du ha fler än en bordsspegel i samma rum? Kanske på samma bord? Då är det snyggt att ha två olika lite mindre bordsspeglar som lyfter fram varandra på ett snyggt sätt.

  Bordsspegel – en cool inredningsdetalj

  Det är alltid kul med snygga speglar och det är inte bara det att man kan använda dem att spegla sig i. Det är också på det viset att en spegel ger en cool effekt i inredningen i ett rum. Behöver du få ett extra litet lyft för ett av dina rum så kan alltså en bordsspegel, eller en annan av våra speglar, vara svaret.

  Beroende av vad du har för inredningsstil så kommer vissa av våra bordsspeglar att vara snyggare hemma hos dig än vad andra är. Oavsett vilken du väljer så är det hög kvalitet och hög ”snygghetsfaktor”, så du kan vara säker på att vilken du än väljer så kommer hemmet att gnistra till lite extra!

  Vad ska jag tänka på när jag väljer bordsspegel?

  Du ska såklart först och främst tänka på vad för typ av bordsspegel som passar in i det rum du vill placera den i. Ibland är det så att man hittar en spegel som man gillar mycket, men som man har lite svårt att placera. Då kan man ändra lite annat i inredningen så att den passar bättre in. Man vill ju inte strunta i att köpa en fin spegel bara för att det är svårt att placera den, eller hur?

  Ibland kan man göra som så att man låter inredningen bygga på en liten inredningsdetalj som man tycker om. Kanske är det just en av våra fina bordsspeglar som kommer att vara själva startskottet för ny inredning i ett av dina rum hemma? Man vet aldrig!

  Var passar en bordsspegel?

  Har man ett snyggt bord, ett skåp eller liknande som har plats för en bordsspegel så kommer det att bli fint. Två snygga inredningsdetaljer som klickar med varandra fixar bra förutsättningar för ett snyggt hem, så en bra bordsspegel + en bra yta att ställa den på gör att det blir kanonfint!

  Det finns inget hem som inte är passande för just en bordsspegel, utan det är på det viset att denna typ av spegel passar överallt. Du behöver alltså inte undra över om en bordsspegel kommer att vara snygg just hemma hos dig. Det är bara att kolla in utbudet och välja ut den bordsspegel, eller de bordsspeglar, som du tycker kommer ge ditt hem det där lilla extra.

  Satsa på klassiskt eller trendigt?

  Detta är en av de frågor vi ofta ställer oss. Vissa har full koll på åt vilket håll man vill att ens inredning ska gå medan andra är mer osäkra. Är det så att du tillhör den mer osäkra gruppen så tycker vi att du ska bli lite mer djärv, för det är faktiskt så att ett hem ska vara personligt. Det behöver inte se ut som ett inredningsmagasin för att det ska vara snyggt!

  Då våra bordsspeglar passar för alla olika stilar så kommer du att hitta den som ger just ditt hem det som saknas. Våga tänka lite utanför boxen, för det kommer du att få glädje av senare. Det är alltid roligare med ett personligt hem, så tänk på det!