Inramningstillbehör

(11)

Här nedan hittar du vårt utbud av monteringstillbehör. Vi har både tejp av högsta kvalitet, spraylim, häftpistoler med mera – allt för att du ska hitta de tillbehör för montering som du behöver.

Ta dig en titt nedan för att se vårt utbud och välj ut de produkter som underlättar och gör det enklare för just dig.

Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Pris
  Visar 11 produkter
  Visar 11 produkter

  Monteringstillbehör

  Vi har mängder av smarta produkter som är till för att underlätta inramning och montering. Det är viktigt att ha bra och högkvalitativa monteringstillbehör då det innebär att man både kan skydda sina bilder och hitta praktiska lösningar. Man vill ju att det ska gå snabbt med montering samtidigt som man vill att det ska vara bra kvalitet på de monteringstillbehör man väljer. Detta får man hos oss – vi har bara det bästa av det bästa när det kommer till montering.

  Monteringsplattor från Perfect Mount

  Bland våra bästa produkter hittar ni monteringsplattor från Perfect Mount. Med dessa plattor kan man själv montera bilder och foton på ett enkelt sätt. Man behöver varken vara ett proffs eller särskilt tålmodig – det går nämligen både snabbt och är enkelt fixat.

  Man kan flytta runt bilden hur man vill, eftersom det är på det viset att dessa plattor är tryckaktiverade. Man kan alltså hålla på hur länge man vill så att bilden hamnar exakt där man vill att den ska hamna helt utan krångel. Skulle det vara på det viset att bubblor uppstår så kan man stryka med en mjuk trasa eller liknande över bilden.

  Tejp för upphängning

  När det kommer till självhäftande tejp som passar för upphängning av foton och andra motiv som är lätta så har vi ett antal olika varianter – allt för att man ska kunna hitta en variant som passar för just ens egen bild.

  Det blir både snyggt och enkelt med upphängning på det här sättet då man inte ser monteringen på baksidan av bilden. Postern, fotot eller vad det nu kan vara hänger istället helt fritt på väggen. Detta passar många olika motiv där man inte vill att exempelvis en ram ska ta uppmärksamhet från bilden.

  Vi har stadig och stark tejp som kommer att hålla dina bilder på plats, så är du ute efter den här typen av montering så är vår tejp det bästa alternativet!

  Lyxig tejp för försegling av inramningar

  Vi har naturligtvis även tejp i äkta museikvalitet för att du ska kunna försegla baksidan av dina inramningar. Detta är bra för alla de motiv som du är extra rädd om då tejpen förhindrar att damm, smuts och fukt tränger in.

  När man hittar sitt favoritmotiv så vill man naturligtvis ta hand om det på bästa sätt och med vår förseglingstejp är det just det man kan göra. Välj ut de motiv som du tycker extra mycket om och försegla inramningarna med vår tejp. Sedan behöver du inte oroa dig över att dina motiv ska bli skadade, utan de är helt trygga.

  Limma och häfta fast

  Med en av våra häftpistoler kan du enkelt häfta fast canvasdukar med mera. Kanske är det så att du har en äldre målning på canvas där häftklamrar har släppt med åren? Då kan du enkelt förbättra det med nya häftklamrar.

  Det finns många användningsområden för en häftpistol och då vi även säljer klamrar så har man allt man behöver för uppspänning av canvasdukar.

  Självklart har vi även riktigt högkvalitativa lim, om du vill fästa foton och andra bilder med lim istället för klamrar. Vi har bra spraylim som passar perfekt för collage eller liknande. Limmet är starkt och pålitligt, så använder man detta lim så är man på den säkra sidan.