Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 15x20 cm

Söker du efter en 15x20 cm ram så behöver du inte leta längre – vi har nämligen massor av olika varianter. Ramar i storleken 15x20 cm är väldigt populära och det är inte så konstigt. De passar bra både stående på ett bord, upphängda på en vägg, på en tavellist med mera.

Har du fina motiv i 20x15 cm passar våra fotoramar perfekt då de alla kan användas i liggande format.

219 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 219 produkter

Ramar i 15x20 cm

Letar du efter fotoramar med bildförhållandet 3:4? Då har du hamnat rätt. Här har vi samlat alla våra ramar i storleken 15x20 cm. Dessa är de perfekta ramarna för dig som letar efter snygga ramar att ställa i bokhylla eller för dig som vill skapa en snygg och personlig fotovägg. I vårt stora utbud hittar du massor av snygga ramar som du kan matcha hur du vill. Flera av dessa ramar går att använda både horisontellt och vertikalt och många går både att hänga upp på väggen samt ställas på exempelvis en hylla. Med hjälp av en snygg fotoram piffar du enkelt upp vardagsrumsväggen eller den tomma hyllan. Scrolla ner och hitta en ram som passar i just ditt hem!

En fotoram i storleken 20x15 cm passar utmärkt i både liggande och stående format, vilket innebär att du kan använda den till både vertikala och horisontella bilder. Många av ramarna i vårt utbud är dessutom utrustade med både väggfäste och stödben så att du kan välja mellan att hänga dem på en vägg eller ställa dem på exempelvis en hylla eller ett bord.

Vårt mål är att kunna erbjuda alla våra kunder något som faller dem i smaken, därför har vi en stor variation av olika stilar. Vårt mål är att ha något för alla oavsett om du söker ramar billigt eller letar efter riktigt exklusiva ramar.

Att hitta den perfekta ramen

Tack vare vårt omfattande sortiment av fotoramar 15x20 cm vågar vi hoppas att alla ska hitta sin perfekta ram här. Men vad ska man tänka på, när man letar efter den perfekta ramen?

En bra utgångspunkt kan vara motivet. Vad är det du ska rama in, vilka färger och vilken stil har det, och vad vill du att ramen ska ha för effekt på motivet? Om du vill att motivet ska framhävas av ramen, kan du välja en färgstark ram som drar blickarna till sig. Vill du istället att din tavla ska utgöra ett lite mer diskret inslag i ditt hem – välj en ram som är mer i samma stil som motivet.

Gillar du klassiskt svart eller vitt? Lyxigt guld och silver? Eller härliga, iögonfallande färger? Vi har fotoramar 15x20 cm i ett stort antal olika färger.

Stilen på ramens list har också stor betydelse. Bland våra fotoramar 15x20 cm hittar du allt från ramar med supertunn och diskret list, till ramar med lyxiga och utsmyckade lister.

Som vi nämnde tidigare, så är många av våra ramar utrustade med stödben, vilket gör det möjligt att ställa ramen på en möbel istället för att hänga upp den på väggen. Var noga med att titta på den detaljen när du gör din beställning, så att du får en ram som du kan använda på det sätt du vill.