Akrylglas

(29)

Skydda dina bilder med okrossbart akrylglas – perfekt i barnrummet där leksaker och bollar kan komma flygande. Akrylglas ger en kristallklar skärpa så att dina inramade bilder kommer i fokus. Akrylglas väger dessutom mindre än vanligt glas vilket gör att det passar extra bra till stora ramar!

Bildstorlek
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Bildstorlek
  • Pris
  Visar 29 produkter
  Visar 29 produkter

  Byt ut trasigt glas till hållbart akrylglas från BGA

  Har glaset i din tavelram gått sönder? Inga problem! På BGA hittar du ett omfattande utbud av akrylglasskivor i flera storlekar, perfekta för att ersätta trasigt glas i dina ramar. Våra akrylglasskivor erbjuder en hållbar och säker lösning för dina inramade bilder, konstverk och minnen. Istället för att köpa en ny ram, är det både kostnadseffektivt och miljövänligt att bara byta ut den skadade delen till en av våra akrylglasskivor.

  Akrylglas, känd för sin hållbarhet och säkerhet, är ett idealiskt alternativ till traditionellt glas. Det är okrossbart och lätt, vilket minskar risken för framtida olyckor och gör det lätt att hantera. Våra akrylglasskivor erbjuder även utmärkt klarhet, vilket säkerställer att dina bilder visas upp på bästa sätt utan att kompromissa med visuell kvalitet.

  Oavsett storlek eller stil på din ram, kan du enkelt hitta en matchande akrylglasskiva i vårt sortiment. Vi strävar efter att göra ditt liv enklare och dina inramade verk säkrare med våra högkvalitativa akrylglasskivor. Gör det smarta valet och byt till akrylglas för långsiktig hållbarhet och säkerhet.