• Passar för bild i 30x30 cm
  • Akrylglas – okrossbart och lätt
  • Tunn ramlist med en bredd på endast 9,8 mm
5.0 2
Ram New Lifestyle Akrylglas Svart 30x30 cm

Ram New Lifestyle Akrylglas Svart 30x30 cm

  • Passar för bild i 30x30 cm
  • Akrylglas – okrossbart och lätt
  • Tunn ramlist med en bredd på endast 9,8 mm
149 kr
(2 recensioner)
Välj variant:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Bildstorlek 
30x30 cm
Färg
Svart
Ingår passepartou
Nej
Material
Komposit
Plats för
1 bild
Ramens blankhet 
Blank
Stödben ingår
Nej
Typ av glas
Akrylglas
Väggfäste
Ja
Falsdjup (innerdjup) 
12 mm
Listens bredd 
9 mm
Listens djup 
14 mm

Varumärke: Walther

New Lifestyle Akrylglas Svart är en av våra mest populära ramar – och det är inte svårt att förstå varför! Den trendiga designen, med en tunn list på 9,8 mm och lätt rundad profil, ger en mycket elegant inramning till alla dina bilder. Oavsett om du ska rama in foton från din senaste semester, en häftig poster, barnens teckningar eller någonting helt annat kan du lita på att dina motiv kommer stå i fokus med denna svarta tavelram. Den svarta färgen med blank finish är minimalism när den är som bäst!

Denna fotoram är försedd med akrylglas, vilket är ett okrossbart glas av akrylplast. Det gör ramen både tålig och lätt. Planerar du att hänga upp tavlor i barnrummet, eller på någon annan plats där du önskar en slitstark ram är en fotoram med akrylglas därmed ett mycket bra val. Bakstycket är tillverkat av MDF, och hålls på plats av metallclips. För att lossa bakplattan och montera in din bild vrider du på clipsen. Ramen har ett falsdjup på 12 mm vilket gör den perfekt att använda tillsammans med en stilfull passepartout, som enkelt monteras in i ramen på samma vis som dina bilder.

På baksidan finns väggfästen för vertikal och horisontell upphängning. För de mindre storlekarna ingår stödben, så att du kan ställa dina små tavelramar i bokhyllan eller på skrivbordet.

Art.nr: 51044222
 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

0
0

Recensioner

Yvonne

jättefin ram passade perfekt till min pärlade tavla jag gav bort i present . ägaren av tavlan blev även hon förtjust och frågade var jag köpt ramen , svarade att jag köper mina ramar hos B.G.A . Bra ramar i olika storlekar och färger, är man osäker får man kanonhjälp via er chatt snabbt och lätt samt mycket trevlig personal i chatten . mailar man får man snabbt svar från er ..

2022-01-29
Julia

2021-12-29

Skriv en recension