Fotoramar – collage

Att göra ett collage av foton i en vanlig ram går, men kan vara lite omständligt. Därför finns det färdiga fotoramar för collage – så kallade collageramar – så du enkelt och smidigt kan skapa ditt collage av fina fotominnen.

Collageramar är väldigt användbara när du har många bilder och har svårt att bara välja en bild att sätta i en traditionell ram för enstaka motiv. Det är också en väldigt snygg och personlig inredningsdetalj att få upp på väggen hemma.

Collageramar är vanliga att använda till exempelvis familjebilder, eller bilder som hör ihop på ett eller annat sätt – exempelvis från en resa eller från ett speciellt tillfälle.

Unikt och kreativt

Att skapa ett fotocollage ger dig möjligheten att plocka fram din kreativa sida, lite som att skapa en scrapbook – fast för väggen. Vi vet alla vilka varma känslor som kan skölja över en när man ser på bilder från livets favoritögonblick. Att komponera en fotoberättelse ur ditt liv kan nästan vara lika glädjefyllt som att sedan se slutresultatet uppsatt på väggen.

Eftersom du själv har gjort ditt fotocollage med dina egna bilder blir väggkonsten också helt unik, och framför allt personlig.

Tips: collageram som present 

Att ge bort en collageram fylld med exempelvis gemensamma minnen från en resa till en vän, eller med bilder på barnbarnen till en farmor eller morfar, är garanterat uppskattat! Något fint att sätta på väggen hemma som mottagaren får härliga minnen av, varje gång hon eller han får syn på den.

Collageram i rustik stil med tre foton på familj i utemiljö

Ett collage av collageramar! 

Collageramar finns verkligen i alla möjliga olika utseenden. Allt från svarta och stilrena till hjärtformade eller detaljrika collageramar. Och det finns collageramar med plats för allt från två – till över 30 bilder. Här har du ett härligt collage av collageramar från vårt sortiment!

Olika collageramar med familjefoton - fotoramar för collage

Här hittar du hela vårt sortiment av collageramar!