Låt dig inspireras av runda speglar!

Runda speglar har för länge sedan flyttat ut från badrummet och in i hemmets alla rum. Idag ser vi runda speglar i såväl sovrum och vardagsrum som hall och matsal. Och det är verkligen något särskilt med runda speglar. Mjukheten och elegansen. För att inte tala om de magiska egenskaperna som speglar i allmänhet – och kanske runda speglar i synnerhet – besitter. Speglar skapar rymd och ljus, och kan spegla både dig och din personlighet. Här följer lite härlig inspiration på runda speglar!

Den originella runda spegeln

Det finns runda speglar med läckra detaljer som exempelvis en mässingring att hänga den i, eller ett dekorativt band i konstläder. Detaljer som är sobra och stilrena men som ändå sticker ut.

Runda speglar - guldspegel - svart spegel

Den stilrena runda spegeln

Runda speglar med en stilren och avskalad design är lika moderna som tidlösa. Ett tvärsäkert kort oavsett heminredning – trendig som traditionell. Tunna speglar utan ram eller speglar med en fasettslipad kant är två exempel på eleganta och stilrena speglar.

Runda speglar - ljus inredning

Den naturnära runda spegeln

Inredningsdetaljer i naturmaterial bidrar till en varm och harmonisk känsla i ditt hem. Runda speglar med ram i bambu eller massivt trä är två exempel på naturnära speglar att välkomna till ditt hem.

Runda speglar - träspegel - ekspegel

Den tonade runda spegeln

Runda speglar med tonat glas är väldigt trendigt – och så snyggt! Dessa speglar utgör en iögonfallande och stilfull inredningsdetalj i ditt hem. Välj en ton som harmoniserar med övrig inredning, eller som skapar en intressant kontrast i rummet. Stilren grå eller elegant roséguld är bara två exempel på alla spegelglastoner som finns idag.

Tonade speglar - runda speglar

Den runda spegeln med mycket karaktär

Jo, det finns faktiskt runda speglar med nästan lika mycket karaktär som du! Speglar som – oavsett sin storlek – tar plats och kräver blickar. Dessa kan vara mycket dekorativa, i synnerhet om du hittar den perfekta väggen för dem.

Unika speglar - runda speglar - solspegel

Den runda bordsspegeln

Sist men inte minst vill vi även lyfta den runda bordsspegeln! Bordsspeglar är väldigt praktiska eftersom de enkelt kan placeras och flyttas runt till ställen där du tillfälligt kan behöva en spegel. För att inte tala om hur snygga de kan vara!

Bordsspeglar - spegel sovrum

Se hela vårt utbud av runda speglar här!