Posters med yoga och andra stillsamma motiv

Namaste. Vi kan alla behöva lite stillsamhet i tillvaron. Med hjälp av en rofylld inredning kan vi varva ned och känna oss mer harmoniska i våra hem. Nedan följer lite inspiration på posters och prints med lugna, stillsamma motiv. Posters som kan påminna dig om att ibland bara stanna upp – och ta ett djupt andetag.

Yoga-poster

Även om man inte är en frekvent yogautövare kan nog de flesta uppskatta dessa stillsamma och oerhört vackra motiv, skapade av Jenny Skantz – Miss Papperista. De grafiska motiven föreställer en kvinna i olika yogapositioner, och är framställda i mjuka och lugna färger.

Posters med yogamotivFrån vänster: 1. Namaste I // 2. Namaste II // 3. Namaste III

Om du verkligen är ute efter att bli en yogi, kanske denna poster kan vara till hjälp? En poster som illustrerar ett femtiotal av yin-yogans stretchande positioner. Postern har en enkel och stilren design som passar alla hem och inredningsstilar – ensam på väggen såväl som en del av en tavelvägg.

Posters som illustrerar yogapositionerFrån vänster: 1. Yoga - White // 2. Yoga - Navy // 3. Yoga - B&W

Öva in yogasekvenser

Att komma ihåg en yogasekvens kan vara svårt. Därför är dessa stilfulla posters med hela yogasekvenser perfekt att ha framför dig i rummet där du utför din hemmayoga. I dessa sekvenser ser du tydligt hur yogapositionen ska se ut, och får även tidsanvisningar i antal minuter du ska hålla positionen.

Yoga-poster i vitt eller svartFrån vänster: 1. Yoga Sequence – Stretch & Strengthen To Float Forward – White Poster // 2. Yoga Sequence – Stretch & Strengthen To Float Forward – Black Poster

 

Yoga-poster i svart eller vitt - King Pigeon IIFrån vänster: 1. King Pigeon II - White Poster // 2. King Pigeon II - Black Poster

 

Yoga-poster i svart eller vitt - Restorative yogaFrån vänster: 1. Restorative Yoga - White Poster // 2. Restorative Yoga - Black Poster

Och även en guide för den ack så viktiga uppvärmningen!

Yoga-poster i vitt eller svart - Chandra NamaskarFrån vänster: 1. Back Bend - Warm Up - White Poster // 2. Back Bend - Warm Up - Black Poster

Alla dessa yogaposters trycks i vår egen printstudio på ett premiumpapper som är FSC-cerifierat och åldersbeständigt. Den kraftiga tjockleken och den matta ytan ger dessa posters en känsla av kvalitet och resulterar i ett snyggt tryck utan reflektioner.

Meditationsposter – andas in, andas ut

Att sitta i lotusställning och bara fokusera på andetagen låter enkelt, men kan vara otroligt svårt för många. Men att se någon göra just detta kanske också skapa en känsla av lugn. Denna poster föreställer ett foto av en man som mediterar vid, vad som ser att vara, en strandkant. Motivet har en känsla av mystik, men framför allt: en djup känsla av lugn.

Poster med foto föreställande en man som mediterar vid strandkantI bild: Meditasi

Posters med lugna naturmotiv

Att vi människor blir lugnare och mer harmoniska ute i naturen är kanske inget nytt. Men har du tänkt på att ta med dig den känslan in i ditt hem? Kanske genom en poster med exempelvis en djup regnskog, ett ensamt träd i dimma, eller en stillsam strand med små vågor som sköljer in?

Tre posters med naturmotiv - regnskog, träd i dimma, tom strandFrån vänster: 1. Rainforest // 2. Misty Tree // 3. Foto Factory - Læsø

Här hittar du hela vårt sortiment av posters med naturmotiv.

Grafiska posters med lugna toner

Grafiska posters med mjuka former och lugna toner är också motiv som kan hjälpa dig skapa en stillsam hemmamiljö. Posters som inte skriker efter uppmärksamhet, men som ändå fängslar betraktaren.

3 posters med grafiska prints - abstrakt konstFrån vänster: 1. Circles // 2. BLUSH // 3. Childhood

Här hittar du hela vårt sortiment av grafiska posters.