Låt spegeln spegla din personlighet - 5 speglar med personlig karaktär

Stilrena och klassiska speglar i all ära – det är alltid en bra idé och ett väldigt säkert kort. Men ibland kanske man vill ha något som sticker ut lite; en spegel med en originell form eller med en lekfull design. En spegel som inte bara kan spegla dig och din omgivning, utan också din personlighet. Här följer lite inspiration på speglar som får en haja till – på ett positivt sätt!

1. Isglasspegeln - uttryck din glada eller lekfulla personlighet

Glassglädje på väggen! Ice Cream Mirror är spegeln som har formen av en glass, med färgad topp och en ”glasspinne” i ek. Tankarna leder kanske osökt till barnrummet, men där behöver inte spegeln nödvändigtvis sitta. Detta är en perfekt spegel för att uttrycka en lekfull, glad eller sprallig personlighet. Och dessutom, vem gillar inte glass?

Ice Cream Mirror - spegel formad som en glass

2. Spegeln med den originella – men ändå stilrena – formen

När du vill visa att du tänkt till lite extra och bestämt dig för att varken en rektangulär spegel, en rund spegel eller en oval spegel gör jobbet. Du vill ha en mer originell form, samtidigt som den ska vara stilren och elegant. Vi har den perfekta spegeln för dig: Trapezium från danska Hübsch. Denna iögonfallande spegel går att få antingen med metallram eller med mässingram.

Mässingspegel i unik form - metallspegel i annorlunda form

3. Ballongspegeln sprider glädje i rummet

Balloon Mirror är spegeln som är formad som en flygande ballong. Den sprider glädje och en känsla av lätthet i rummet den sitter i. Designerna Tor & Nicole Vitner Servé från danska EO har verkligen lyckats med konsten att designa en spegel som är lekfull nog för barnrummet, samtidigt som den är elegant nog att placeras som en personlig detalj i vilket stilrent vardagsrum som helst.

Ballongspegel - spegel för barnrum

4. Spegel med annorlunda trädetaljer

Du gillar det stilrena och du gillar det varmt naturnära. Ändå är det något som säger dig att en spegel med en vanlig träram är för alldagligt. Du vill ha något som sticker ut med finess, något som visar din personlighet. Då har vi spegeln för dig; Circle Ek från danska Hübsch. Denna runda spegel har en iögonfallande, men ändå enkel, detalj där spegelns nedre del och baksida är täckta av ek. Perfekt för dig som gillar det sobra som ändå sticker ut.

Rund spegel med ekram - annorlunda spegel

5. Spegeln med extra allt – men som ändå är elegant

Den här moderna och vackra spegeln kommer från danska Incado och gör verkligen ett stort intryck. Den är originell på så många sätt; den har en annorlunda form, den har spegelglas tonat i roséguld och den har en fasettslipad kant. Den är så elegant – men ändå så häpnadsväckande. Häpnadsväckande elegant, helt enkelt.

Spegel i roséguld - unik spegel

 

Se hela vårt breda utbud av både originella och klassiska speglar här!