Rama in din Diamond Painting

Diamond paintings, även kallat diamanttavla och diamantmålning på svenska, är något som har blivit väldigt populärt. Inte så konstigt – en diamond painting är verkligen något exklusivt och en rolig hobby för dig som gillar att pyssla. Du skapar din diamantmålning själv och själva processen bakom det färdiga resultatet är en rolig bonus. När du skapat en diamond painting kan du rama in den i en fin ram för att få en glittrande tavla i ditt hem som verkligen blir ett blickfång!

En diamond painting är både ett roligt pyssel och det skimrande resultatet kommer göra det till din nya favoritaktivitet. Om du aldrig har hört talas om en diamond painting så kanske du undrar vad det egentligen är och hur processen går till. När du skapar en diamond painting målar du med små diamantliknande stenar i olika färger genom att lägga dom på en klistrig kanvasduk.  Det fungerar ungefär som gamla "måla-efter-nummer-bilder" där varje färg har en matchande siffra och du fyller de numrerade fälten med rätt färg. Du bildar ett motiv genom att enkelt matcha de färgade stenarna på med rätt nummer på underlaget och på så sätt skapar du en fin diamantmålning. När du väl har provat första gången kommer du att vara fast! Skapandeprocessen bakom din fina diamantmålning kan nästan kännas mediterande, och det bästa är att resultatet blir ett vackert glänsande motiv som du garanterat kommer vilja rama in. Varför inte skapa en diamond painting tillsammans med dina barn eller dina vänner som en rolig aktivitet som du sedan kommer minnas tillbaka på när du ser din vackra tavla i ditt hem!

Olika ramar till din Diamond Painting

Inramad diamanttavla
En Diamond painting i en av våra snygga ramar – Edsbyn Svart 40x40.

När du är färdig med din diamantmålning så borde du verkligen låta den ta plats i ditt hem, och det allra bästa sättet för att framhäva den är att köpa till en snygg ram som gör att du hänga upp den på väggen. Diamond paintings kan du oftast köpa i färdiga kit där det du behöver medföljer och det finns motiv i flera olika storlekar att välja mellan. I vårt sortiment hittar du över 6000 ramar i alla möjliga olika stilar och storlekar som passar många av de olika kanvasdukarna som du lägger din diamond painting på.

Kanske söker du en smäcker ram som låter diamanterna ta fokus och få lysa. Vår ram Paris är en extremt tunn ram med kantig profil som stilfullt ramar in din diamanttavla. Eller så kanske du tilltalas av en mer elegant guldig ram. Vår ram New Lifestyle Guld är en modern och samtidigt klassisk tavelram som kommer förstärka den exklusiva känslan för din diamond painting och ge den en vacker inramning. Det kan också vara riktigt snyggt att hänga upp din diamond painting i en posterhängare som verkligen låter fokuset vara på din tavla. Hittar du inte en ram som matchar just det motiv du vill lägga så erbjuder vi även måttbeställda ramar i flera olika stilar så att du enkelt kan skapa din personliga favorit och snyggt rama in din diamond painting!