Skapa dynamik med en asymmetrisk spegel

Något som blivit väldigt trendigt och som vi har sett i allt fler hem den senaste tiden är asymmetriska speglar. Utöver de många funktioner som en spegel fyller så skapar en asymmetrisk spegel en dynamisk och trendig känsla i ditt hem med dess distinkta form och den stilrena framtoningen.

Asymmetriska speglar finns i olika former och storlekar, vilket gör att det finns något som passar i alla rum. Spegeln kan placeras för att skapa en rymligare känsla eller för att ge ett rum bättre ljusinsläpp. En asymmetrisk spegel passar in i all interiör och gör genast ditt hem mer intressant.

En äggformad spegel kan pryda sängbordet

asymmetrisk spegel på sängbordI ett mindre rum gör en spegel en stor skillnad och blir en detalj som sticker ut. Denna äggformade spegel från KAILA placerad på ett sängbord är både snyggt och effektfullt. En spegel vid sängbordet kan få ett mindre utrymme vid sängen att kännas rymligare och återspeglar snyggt detaljer på sängbordet.

Elegant droppformad spegel

Droppformad spegel i kökDenna droppformade spegel har verkligen en form som sticker ut. Den snygga och smidiga formen gör att spegeln kan placeras i de flesta utrymmen. Exempelvis i ett mindre kök mittemot ett fönster för att skapa en rymligare känsla och förbättra ljusinsläppet. Spegeln har en fasettslipad kant som bidrar med en elegant känsla.

Avlång spegel i elegant dansk design

Avlång asymmetrisk spegelStörre och avlånga speglar är perfekta för att kunna spegla hela dig själv. Denna avlånga spegel i dansk design fyller en större yta i ett rum och blir en detalj som skapar en elegant och lyxig känsla. En avlång spegel går också bra att placera vågrätt för en känsla av att rummets vägg blir längre och gör sig väldigt bra över exempelvis en byrå.

En oval asymmetrisk spegel i hallen

Oval spegel i hallEn spegel i hallen är nästintill en nödvändighet i hemmet. Både för att kunna kasta en sista blick i innan du går hemifrån och för att skapa en stilfull entré som är det första du och dina gäster möts av.Att placera en asymmetrisk spegel i hallen skapar genast ett trendigt intryck. Denna ovala spegel tillför både funktion och snygg svensk design till rummet.

Trio av asymmetriska speglar

Set med asymmetriska speglarFör dig som helt enkelt inte kan få nog av dessa asymmetriska speglar eller inte kan bestämma dig för vilken form du ska satsa på så passar detta set perfekt. En kombination av tre olika asymmetriska former som både är snygg och funktionell!

Vill du se hela vårt utbud av speglar, asymmetriska såväl som i traditionella former, klicka här!