Hylla konsten med en Frida Kahlo-poster

Frida Kahlo – en självklar del av konsthistorien, kan nu bli väggkonst i ditt hem.

Färgstark. Konstnärligt geni. Feministisk ikon. Frida Kahlo har titulerats många saker och är, med sina många självporträtt, en otvivelaktigt stor del av konsthistorien. Nu kan du hylla denna mexikanska konstnär genom att sätta en Frida Kahlo-poster på väggen hemma.

I vårt sortiment hittar du nedanstående posters med Frida Kahlo som motiv – båda i kvadratiska format och med fylliga gröna toner.

Två Frida Kahlo-posters i gröna färgerTill vänster: Frida Kahlo Poster // Till höger: KAHLO Poster

Frida Kahlo-postern till vänster är designad av formgivaren Christina Heitmann, och vi trycker den själva i vår egen printstudio på ett 230 grams premiumpapper som är FSC-certifierat och åldersbeständigt. Den kraftiga tjockleken och den matta ytan ger postern en kvalitetskänsla och ett snyggt tryck utan reflektioner. Den högra Frida Kahlo-postern är designad av formgivaren Gabriella Roberg, och även denna poster trycks i vår egen printstudio på samma typ av premiumpapper.

Vem var Frida Kahlo?

Frida Kahlo var en mexikansk konstnär som lät sig inspireras av mexikansk populärkultur och är bland annat känd för sina oförskönade självporträtt. Vid 18 års ålder var Frida Kahlo med om en bussolycka som gav henne permanenta skador och smärtor som hon levde med för resten av sitt liv. Hennes konst speglar hennes turbulenta liv och gav uttryck för hennes upplevelser av att leva med kronisk smärta.