6 tips på personliga presenter till gudmor, gudfar eller fadder

Har du en gudmor, gudfar eller fadder du håller kär och vill hitta en riktigt fin present till? Personliga presenter är alltid uppskattade eftersom de visar att man tänkt till och ansträngt sig extra för en viktig person i ens liv. Här följer 6 tips på personliga presenter till gudförälder eller fadder!

1. Posters med kloka (eller halvkloka) visdomsord

Kanske har du genom åren fått så många fina råd av din gudfar eller gudmor att du helt enkelt vill ge tillbaka lite visdomsord? Vad passar då bättre än en poster att hänga på väggen, som en ständig påminnelse av visdomsorden – och dig!

Posters med roliga citat - textposters

Från vänster: 1. Never Go To Bed Angry Rosa // 2. Love and coffee  

2. Den ”diskreta” hinten

Eller också vill du ge din gudfar eller gudmor en ”diskret” hint om tips inför din födelsedag. Say it with a poster!

Posters med citat - textposters

Från vänster: 1. I need more shoes // 2. Take me to New York

3. Ett fotoalbum

Om du och din fadder eller gudförälder har många fina minnen tillsammans som förevigats på bild, kanske du får ihop ett helt fotoalbum? Att göra ett fotoalbum till present kan ta lite tid, men den tiden och kärleken som ligger bakom brukar göra denna present otroligt uppskattad.

Snygga fotoalbum - Coffee Table Books

I bild: Good Times (S) – A Coffee Table Photo Album // A Walk Down Memory Lane - A Coffee Table Photo Album

4. Ett inramat foto

Kanske har du inte tillräckligt med bilder för att fylla ett helt fotoalbum, men en fin bild på er två i en snygg ram kvalar också in på listan av bra presenter till gudmor eller gudfar. Vi har ramar i alla möjliga storlekar, färger och material – välj en klassisk ram eller kör på en ram i din fadders favoritfärg. Vi kan också hjälpa dig med förstoring av din bild om det skulle behövas.

Ram i ek, vit ram, grön ram

5. Kärlek på väggen

Visa din kärlek med en poster! Med dessa personliga posters, tillägnade gudfar eller gudmor, kan du lägga till ditt eget namn vid hälsningen. Personligt och kärleksfullt – precis som en present till en älskad gudförälder ska vara.

Present till gudmor eller gudfar - personliga posters

Från vänster: 1. Gudfar // 2. Gudmor

6. Mer kärlek på väggen

Personligt kan också innebära att hitta ett motiv som du vet att din gudfar eller gudmor gillar; kanske en söt uggla, kanske en färggrann elefant, kanske något helt annat. Detta i kombination med några gulliga ord för att visa vad din gudmor eller gudfar betyder för dig, blir garanterat en succé.

Posters med djur - posters med text

Från vänster: 1. Owl Always Love you // 2. I love you a TON