Stora ramar – stor wow-faktor!

Om du söker ett riktigt statement piece till ditt hem kan vi tipsa om att förse någon av hemmets väggar med en riktigt stor tavla. Resultatet kan sannerligen bli enastående – se bara nedan!

Lagom är inte alltid bäst. Ibland vill man go big and bananas på sin inredning och sina väggar. Och resultatet av detta kan bli – inte bara stilfullt – utan helt spektakulärt! En riktigt stor tavla är ett utmärkt exempel på detta. Att kalla nedanstående tavla för effektfull är allt för blygsamt – här snackar vi WOW-FAKTOR med versaler och fet stil.

Vit stor tavelram med svartvitt foto i ljust vardagsrumRam i bild: Blocky Plexiglas Vit 100x140 cm

Och om du tänker att du bor för litet – tänk om! Även den allra minsta ettan kan gott få husera ett statement piece som en jättestor tavla. Väggar är väggar och inget som sitter på dem kommer att vara i vägen, hur litet du än bor. Om något, så skapar en stor tavelram ännu större effekt i ett mindre hem.

Vårt sortiment av riktigt stora ramar

Vi har flera ramar i de större formaten, bland annat kvadratiska i 100x100 cm, samt vår allra största ram – 100x140 cm stor. Ramarna i den kategorin är alla försedda med plexiglas för att minska vikten, göra den lättare att hantera, samt göra den tåligare än en ram med vanligt glas.

Skapa något unikt

I jakten på personlig inredning är detta ett utomordentligt tillfälle att göra något unikt. Kanske har du ett speciellt foto i åtanke – taget från ett av livets favoritögonblick, eller ett foto med ett alldeles särskilt vackert motiv. I sådana fall kan vi även hjälpa dig med förstoring av ditt foto. Vi gör förstoringar i upp till 140x100 cm i storlek.