Smakfulla posters till köket

Posters till köket finns med alla möjliga olika motiv, allt från stilrena och praktiska till mer fyndiga och humoristiska. Kökstavlor skapar en mer ombonad känsla och kan ge köket en personligare touch. Här följer lite inspiration!

I en del kök finns det kanske inte så mycket väggyta att sätta en kökstavla på. Stora delar av kökets väggar upptas av skåp eller fönster, och många väljer kanske att sätta en klocka på den yta som finns kvar. För de som har plats finns det dock många olika köksposters att välja bland. En kökstavla kan också bli väldigt dekorativ ståendes på en bänkyta.

För den sanna kaffeälskaren

Det finns de där morgonpigga människorna som studsar upp ur sängen och kläcker några av sina mest briljanta idéer redan i duschen. Och så finns det vi andra, som knappt kan formulera en sammanhängande mening (eller tanke) innan morgonens första kopp kaffe. Denna poster är tillägnad oss.

Svart kökstavla mot vit vägg - köksinredningI bild: But first coffee - Svartmålad

Kaffekonst och väggkonst i ett!

Vi fortsätter på temat kaffe, men denna gång med finsmakaren i fokus. Den som gillar den där lyxiga känslan man kan få på café när man får in en kaffe latte som baristan omsorgsfullt skapat vackra mönster i. Den känslan kan du ta med hem till ditt kök med denna poster.

Kökstavla med kaffekoppar mot vitt kakel - KöksinredningI bild: Coffee Date

Bon appétit!

”Smaklig måltid” låter ju trevligt, men inte alls lika tjusigt som franskans ”Bon appétit”.

Kökstavla med texten Bon appétit, kaffebryggare och glasburkar på mörk bänkskivaI bild: Bon appetit

Glöm inte grönsakerna!

För dig som har som ambition att äta mer grönt kan denna poster fungera som en smakfull påminnelse. Och om du inte lyckas få med grönsakerna på tallriken varje dag, har du ju i alla fall dem på väggen. Det är tanken som räknas, det vet alla!

Kökstavla med grönsaker mot vit vägg - köksinredningI bild: Veggies

Källsortera mera!

Funktion möter stilren design i denna snygga poster med källsorteringsinstruktioner. Bra för miljön, bra för husfriden.

Poster för källsortering mot vit vägg - köksinredningI bild: Hur Man Källsorterar - Vit

Stilrena patentritningar

Posters med patentritningar på den klassiska 30-talsmixern blir snygg väggkonst i ditt kök. Särskilt elegant blir det med båda dessa patentritningar bredvid varandra i en tavelserie.

Posters med patentritningar på mixer mot vit vägg - köksinredningFrån vänster: 1. Patentritning Mixer I // 2. Patentritning Mixer II

 

Se hela vårt utbud av posters till köket här!