Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

FYNDA HÄR BLAND ALLA VÅRA KAMPANJER » 

Häng upp dina tavlor utan att göra märken i väggen


Här berättar vi mer om hur du gör för att snabbt och smidigt utan verktyg hänger upp dina tavlor på några minuter. En av våra riktiga favoritprodukter!

Enkel och smidig upphängning av tavelramar utan att göra hål i väggenGillar du inredning, och att ha det fint hemma? Tänker du, som vi, att helheten sitter i detaljerna? Då har du säkert också upptäckt hur stor betydelse det har för ett rums utseende, när man hänger upp tavlor av olika slag?

Motivet på dina tavlor kan sätta känslan för hela rummet, så ta dig tid när du ska bestämma vad du vill visa upp.

När du väl har bestämt dig för de tavlor du vill ska få pryda dina väggar, kommer nästa steg; att hitta den perfekta placeringen! Inte det lättaste, eller hur? Det som kan upplevas lite extra stressande, när man försöker avgöra var tavlan kommer att göra sig bäst, är känslan av slutgiltighet – där jag drar i min skruv i väggen, är där tavlan kommer att få lov att hänga; vare sig jag blir nöjd eller inte. För vem vill ha en vägg som är pepprad med gamla borrhål?

Dessutom tycker många av oss att det är lite bökigt att spika och hamra. Spikar som kroknar, och borrar som inte lyckas ta sig igenom massiva väggar, alternativt sliter upp större hål än vad som var avsett.

Inga mer verktyg, inga mer hål i väggarna

Som tur är, finns det sätt att hänga upp dina tavlor på väggen, utan att vare sig spika, borra eller orsaka fula märken och hål.

I vårt sortiment hittar du smarta självhäftande spikar som tillverkas av tesa, som är en av världens ledande tillverkare av självhäftande produkt- och systemlösningar.

Med hjälp av dessa smarta spikar, slipper du göra åverkan på väggen – något du kommer att vara extra tacksam för, den dag du beslutar dig för att byta plats på din tavla.

Varje spik kan bära en tyngd på upp till 2 kg, och passar till ramar upp till storleken 50x70 cm. Du kan fästa dem på i stort sett vilken yta som helst – tapet, gips eller till och med kakel. Det enda material som inte funkar så bra att fästa spikarna på, är vinyltapet eller ej vidhäftande ytor som t.ex. silikon eller PTFE. Allt annat fungerar utmärkt.

Du kan när som helst ändra och anpassa höjden på spiken, utan att ta ner den från väggen.

Medföljande instruktioner

Spikarna fästs med hjälp av så kallad Powerstrips®-teknologi. Monteringen är enkel och framförallt pålitlig. Du kan lita på att dina tavlor hänger kvar och att spikarna pallar trycket.

När du köper spikarna från oss, får du även instruktioner för hur du ska montera dem. Genom att följa dessa, så säkerställer du att spikarna får maximal hållbarhet. Du kan även se hur monteringen går till, steg för steg, i det här korta klippet.

Om du ångrar dig

Enkelt att ta bort om du ångrar digOkej, nu har du förstått det smarta med att använda en lösning som gör att du slipper spika och borra. Allt väl, så långt. Men, vi har ju också antytt att den här lösningen tar bort aspekten av att vara slutgiltig; vad menar vi med det? Vad händer om du ångrar dig; om du inte blir nöjd med placeringen av tavlan, eller så småningom helt enkelt bara vill byta plats på den?

Som vi nämnt tidigare, bygger monteringen av spikarna på Powerstrips®-teknologi. Det innebär att det enda som fäster i själva väggen, är de självhäftande remsorna – inte spikarna. Om du vill ta bort spiken, kan du på ett mycket enkelt sätt få bort den självhäftande remsan, helt utan att den lämnar några kladdiga märken efter sig. Därefter kan du till och med återanvända spiken, tillsammans med en ny självhäftande remsa.

Tack vare något som kallas flexibla polymerkedjor har spikarna en stark vidhäftningsförmåga som gör att de sitter ordentligt fast på väggen. Spikarna är utrustade med en remsa, och när du drar i den så frigörs polymerkedjorna och ändrar sin form så att de inte längre fäster i underlaget. Det är anledningen till att du på ett så enkelt sätt kan avlägsna remsan, utan att den lämnar några som helst synliga spår efter sig. Här kan du se hur enkelt det är att ta bort spiken från väggen.