Boa in dig för hösten 2020

Hemmet har verkligen hamnat i fokus de senaste månaderna. Att vi spenderar den mesta av vår tid – både fritid och arbetstid – innanför hemmets väggar har gjort att många lägger stor vikt vid att boa in sig ordentligt.

2020 är det år då vårt hem verkligen blev vår borg. Den skrämmande verkligheten utanför har gjort att vi mer än någonsin behöver ett hem där vi får uppleva trygghet och harmoni. Som en stor, varm famn att krypa upp i när det blåser upp till storm. Detta återspeglas onekligen i trenderna för hösten 2020. Här följer några av dem!

Mjuka former och mysiga material

Hösten 2020 sätter vi de spikraka linjerna och kantiga formerna på paus. Det hårda byts ut mot det snälla och omfamnande mjuka. Runda och böljande former kombineras med fluffiga och mysiga material.

Rund spegel i roséguld mot grå vägg - droppformad spegel mot grå väggSpeglar i mjuka former. I bild till vänster: Spegel Premium Rose Gold // I bild till höger: Spegel Slim Drop Clear

Välkomna 70-talet tillbaka

Färgat glas, keramik, manchestertyg och dova, jordiga toner är superhett hösten 2020! Här har du några posters som återspeglar höstens murriga färgpalett:

Fyra posters i höstiga färger - gul, mörkröd, brunFrån vänster: 1. Girl walks in the dew // 2. Red Leaves // 3. The Offering // 4. Yellow basketball court

Personligt och ”operfekt”

Tiden för kalt, kallt och uppvisningsperfekt är inte nu. Nu strävar många efter ett varmt hem med många personliga detaljer. Hantverk, arvegods, loppisfynd och andra unika inredningsdetaljer får ta plats för att skildra vår personlighet och vittna om historia. Unikt går före perfekt, och skavanker är snarare charmiga än störande. Medveten konsumtion med genomtänkta val och inredning i återvunnet material är givetvis fortsatt tidsenligt.

Stor spegel i återvunnen teakSpegel Granada Antik i återvunnen teak

Mörka träslag

Mörkt trä spås bli på modet under hösten 2020. Valnötsfärgade ramar blir riktigt snygga på väggen!

Tavelvägg i kontor - mörka träramar och gröna naturmotivRamar i bild: Stilren Valnöt