Rama in LP-omslag

Ett perfekt sätt att göra ditt hem personligt och unikt, som en egen tavla eller varför inte en hel tavelvägg?

Ni har väl inte glömt LP-skivan?

Kanske har du ärvt pappas favoriter, eller så har du genom åren samlat på dig dina egna favoriter som speglat ungdomsåren. LP-skivan väcker minnen och känslor, och trots att tiden för vinyl är förbi kan du fortfarande få användning av dom.

Göm dom inte på vinden och låt dom inte ligga i en gammal låda och samla damm. LP-omslaget kan bli en riktigt snygg och personlig inredningsdetalj!

Genom att rama in dina gamla LP-omslag sätter du en personlig och ombonad prägel på ditt hem. Den öppnar upp för samtal och du har ett motiv på väggen som kanske inte så många andra har.

LP-omslag

Att tänka på när du väljer ram

Vi rekommenderar att du ramar in dina omslag i en ram med samma format, det vill säga kvadratisk. Välj en tunn, stilren ram för ett diskret intryck. Kanske är LP-omslaget en del av din tavelvägg och du vill hålla den röda tråden med de andra ramarna. Är motivet på omslaget så pass utstickande och färgstarkt kan det vara snyggt att hålla sig till en enklare ram. Eller så väljer du en maffigare ram som sticker ut och verkligen ger LP-omslaget uppmärksamhet. Valet av ram är helt upp till dig och här finns det inga rätt eller fel.

Ge hemmet en personlig touch

Har du en tavelvägg hemma eller går i tankarna på att skapa en? Fyll ut tavelväggen med dina favoritomslag! Blanda dina postermotiv med speglar, lp-omslag och fotografier. Är du ett riktigt musik-fan kan det vara en kul idé att även rama in merchandise, konsertbiljetter och fotografier från konserter. Vill du inte skapa en tavelvägg kanske en klassisk ”wall of fame” är ett alternativ för dig? Ett annat alternativ kan vara att fylla ut bokhyllor och tavellister med dina inramade favoriter. På så vis kan du enkelt byta ut och flytta om motiven utan att göra fler hål i väggen.

LP-omslag

Kasta inte bort vinylskivan!

Även om skivan är repig och du kanske inte kan använda den är även skivan riktigt snygg att rama in, eller bara ställa som den är i din bokhylla eller tavellisten.

I vårt sortiment finns ett stort antal ramar i passande storlek (32x32 cm) om du vill rama in dina LP-omslag. Välj bland en rad olika färger och stilar.