Din guide till den perfekta vita nyansen

I en värld där detaljer spelar roll, har vi på BGA stolt presenterat vår noggrant utvalda kollektion av passepartouter i inte mindre än sju olika vita nyanser.
Varje nyans är unik, skapad för att komplettera och framhäva konstverken de omger. Från den bländande Supervit till den mjuka och inbjudande Creme, vår kollektion erbjuder något för varje konstnär, samlare och inredningsälskare.
Låt oss ta en närmare titt på de sju vita nyanserna som definierar vår kollektion.

Supervit: Renhet och Klarhet
I spetsen för vår samling står Supervit, den renaste och klaraste vita nyansen vi erbjuder. Denna nyans är för dig som söker maximal ljusstyrka och vill att ditt konstverk verkligen ska poppa mot väggen. Supervit är idealisk för moderna utrymmen där en skarp kontrast önskas. 

Vit Standard: Den Universella Favoriten
Vit Standard är ryggraden i vår passepartout-kollektion. En balanserad och neutral vit som passar till nästan allt. Den är perfekt för dem som önskar en klassisk inramning utan att ta någon risk. Det är en nyans som aldrig går ur tiden.

Kritvit: För En Touch av Värme
Kritvit skiljer sig från Supervit genom att erbjuda en touch av värme, vilket gör den idealisk för verk som innehåller mjuka toner eller naturliga element. Denna nyans är som gjord för att lyfta fram detaljerna i ett konstverk, utan att överväldiga betraktaren.

Canson Vit: Ett Mästerverk i Vit
Canson Vit är en hyllning till hantverket bakom perfektionen av en vit nyans. Denna nyans speglar ljuset med en unik mjukhet som ger liv åt konstverkens varje detalj. Oavsett om det handlar om fotokonst eller abstrakta målningar, skapar Canson Vit en bakgrund som är lika tålmodig som den är uppmärksam.

Off-white: Diskret Elegans
Off-white erbjuder en antydan till färg, vilket ger en mjukare effekt jämfört med de starkare vita nyanserna. Denna nyans är perfekt för vintage- eller retroinramningar, och skapar en känsla av elegans och tidlöshet.

Antique White: En Nostalgisk Nyans
Antique White tar oss tillbaka i tiden med sin nostalgiska charm. Den har en lätt åldrad ton som är perfekt för historiska dokument, fotografier eller konstverk som önskar en mer traditionell inramning.

Creme: Värme och Mjukhet
Creme är den mest färgmättade av våra vita nyanser och erbjuder en varm, mjuk bakgrund som är idealisk för konstverk med varma färger eller guldramar. Denna nyans är det perfekta komplementet till ett mer klassiskt inrett rum.


Vår samling av passepartouter i olika vita nyanser är framtagen med stor omsorg och precision för att erbjuda något för varje smak och behov. Vare sig du är ute efter något som lyser upp ditt rum med sin klarhet eller söker en mer återhållen elegans, har vi det perfekta alternativet för dig. Vi på BGA förstår betydelsen av detaljer och strävar efter att ge ditt konstverk den inramning det förtjänar. 

Klicka här för att komma till din favoritnyans:
Supervit   Vit Standard   Kritvit   Canson Vit   Off-White   Antique White   Creme