Färg
Material
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Pris
  Visar 1 - 99 av 248 produkter

  Inredning

  Det är detaljerna som gör det, och detsamma gäller inredningsdetaljerna! Här finner du inredning som fyller både dekorativa och praktiska funktioner såsom trendiga posterhängare och klämmor, effektfull tavelbelysning, stilrena tavelhyllor och snygga Coffee Table Photo Albums. Förnya ditt hem och förenkla din vardag – välkommen till vårt sortiment av stilsäker inredning!

  Visar 1 - 99 av 248 produkter

  Inredning för alla

  Att inreda hemmet ska vara glädjefyllt och inspirerande! Du gör ju ditt hem till just ditt hem, en plats som du och dina närmaste ska trivas och må bra i. En plats för återhämtning och vila såväl som roliga upptåg och social samvaro.

  Många inredningsdetaljer har rent dekorativa syften och placeras omsorgsfullt ut i ditt hem för att göra att det känns ombonat och hemtrevligt. Vi älskar rent dekorativ inredning, men vi älskar också inredning som fyller både dekorativa och praktiska funktioner! Inredningsdetaljer som är snygga och bidrar till den personliga och stilfulla helheten i ditt hem, men som också gör vardagen och livet lite, lite enklare. Exempel på dessa inredningsdetaljer är tavelhyllan, som gör det superenkelt att placera och variera din väggkonst. Eller posterhängaren och posterklämman, som ger dig moderna och enkla upphängningar av dina posters och bilder. Vi har också många varianter av tavelbelysning, som förutom att bokstavligen rikta ljus och uppmärksamhet mot dina tavlor, också blir extra ljuskällor i ditt hem.

  Tavelbelysning till stor tavla

  Inredning online

  Att köpa inredning på nätet är sannerligen inget nytt, men ack så praktiskt och smidigt! Att titta runt i olika sortiment och sedan enkelt beställa hem det du vill ha med det betalsätt som passar dig. Och skulle det mot förmodan bli ett felköp är det oftast bara att returnera och leta vidare. Om du planerar att beställa något i större format är ett bra tips är att ta relevanta mått och kanske testa något i liknande storlek på det ställe där du tänkt placera inredningsdetaljen. Till exempel om du ska köpa en spegel till hallen, då kan det vara bra att försäkra sig om att den tänkta storleken passar avstånden i utrymmet och i förhållande till övriga möbler och inredningsdetaljer.

  Regnbågsfärgad metallklämma för poster

  Olika inredningsstilar

  Vi vill erbjuda ett brett sortiment av inredning i olika stilar för att alla ska kunna hitta något de gillar (eller ännu hellre: älskar). Gillar du exempelvis industriell inredning med den hårda och råa känslan och den mörka färgskalan har vi flera inredningsdetaljer som kan passa dig. Vad sägs om tavelbelysning i metall – svart eller mässingsfärgad? Eller stilrena posterklämmor i matt svart metall? Eller för dig som gillar färgglad inredning, vad sägs om inredningsdetaljer i olika trendiga färger eller kanske till och med regnbågsfärgade inredningsdetaljer? Och om modern inredning är det du är ute efter finns det sannerligen gott om den varan i vårt sortiment. Ta dig en titt och hitta inredningsdetaljerna som passar ditt hem!

  Skandinavisk inredning

  Skandinavisk inredning och design är vida känt för den särpräglade stilen med fokus på tidlös enkelhet, kvalitet och funktionalitet. Den skandinaviska stilen är eftertraktad och uppskattad världen över, och i vårt sortiment av inredning hittar du både svenskdesignade och danskdesignade inredningsdetaljer. Bland varumärkena hittar du bland andra svenska KAILA och Eklunds Metall samt danska Batjuma.

  Inredning för hemmets alla rum

  Vit tavelhylla i kök

  Vilket rum söker du inredning till? Förr var det kanske mer så att man delade in inredning i kategorier som passade specifika rum, men nu för tiden smälter hemmets alla rum samman på ett sätt som gör att många inredningsdetaljer lika väl kan placeras i hall som i sovrum. Så är det även med inredningsdetaljerna i denna kategori. En tavelhylla kan du exempelvis sätta ovanför sängen i sovrummet, eller i rader ovanför varandra på en stor vägg i vardagsrummet. Den kan även placeras i köket, med tavlor eller små inredningsdetaljer som koppar eller fina kryddburkar. Eller så låter du dessa praktiska tavellister pryda hallen eller korridorer i ditt hem. Vi har till och med sett tavelhyllan placeras i badrummet, som en extra hylla för små badrumsartiklar. Detsamma gäller för posterhängaren och posterklämman – väggkonst vill man väl ändå ha i de flesta av hemmets utrymmen? Bortsett från möjligtvis klädkammaren eller städskrubben.

  Vart vi vill komma med detta är egentligen att säga att det finns inga strikta regler. Du avgör om din tavelbelysning ska placeras i hall, vardagsrum, sovrum eller kök. Och ett Coffee Table Photo Album måste inte nödvändigtvis placeras på ditt vardagsrumsbord, det kan lika gärna ligga på en snygg skänk i hallen. Men med det sagt så finns det förstås saker att tänka på ändå, till exempel att en posterhängare med sin öppna upphängning av din poster inte bör placeras i badrum där postern utsätts för vatten och mycket fukt. 

  Inredning – inspiration

  Om du är i behov av inredningsinspiration kan vi tipsa om vårt Magazine! Där hittar du massor av inredningstips och stilinspiration gällande allt från tvättstugeinredning till hall- och vardagsrumsinredning. Du hittar också konkreta steg-för-steg-guider för hur du exempelvis sätter upp tavlor och speglar på olika slags väggar, eller tips för hur du skapar snygga tavelväggar.

  Ljus inredning i vardagsrum - Fotoalbum/Coffee Table Book

  Som nämnt älskar vi på BGA inredning, och förutom produkterna i den här kategorin har vi även bland andra våra inredningskategorier ramar, speglar, fotoalbum, posters och textilier. Ett enormt utbud av inredning som du kan förnya och förvandla ditt hem med. Välkommen att kika runt i denna kategori och bland våra övriga kategorier – du hittar säkerligen något för dig!