• Oval badrumsspegel i svensk design från KAILA
  • Elegant utformning med LED belysning
  • Varmt vitt ljus i 3000K
- 25%
KAILA Spegel Oval LED 60x80 cm
KAILA Spegel Oval LED 60x80 cm

KAILA Spegel Oval LED 60x80 cm

1646 kr 2195 kr
Du sparar 549 kr (-25%)

Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Produktspecifikation

Djup
3 cm
Färg på spegelglaset
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K
Ljuskälla
LED
Spegelyta
60x80 cm
Upphängning
Stående & Liggande
Väggfäste
Ja
Godkänd för badrum
Ja

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

Detta är verkligen en badrumsspegel i en elegant design med dess ovala form och integrerade LED belysning! Den integrerade LED belysningen är dimbar och justeras enkelt genom att trycka på den vattentäta touch-knappen på skärmen. Belysningen lyses upp i en varmvit nyans i 3000K bakom spegeln och ger ett fint sken framåt. LED är en energisnål ljuskälla som ger ett jämnt och naturligt ljus. Spegeln är godkänd för badrum.

Utöver badrummet passar denna klassiska spegel bra i klädkammaren, hallen, eller varför inte som sminkspegel! Spegeln mäter 80x60 cm och har tillhörande väggfästen som gör att du kan montera spegeln både horisontellt och vertikalt.

Spegeln kommer från KAILA – ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstrykan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.Art.nr: 51044779
 
0
0

Recensioner

Skriv en recension

Andra köpte också