• Sminkspegel med 15 LED-lampor
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • Monteras på vägg eller fotställ

KAILA Sminkspegel Hollywood 15 Svart 58x46 cm

  • Sminkspegel med 15 LED-lampor
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • Monteras på vägg eller fotställ
1699 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
10 cm
Färg
Svart
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000-6000K
Ljuskälla
LED
Lumen
1200
Material
Metall
Spegelyta
58x46 cm
Storlek
60x50 cm
Upphängning 
Liggande
Väggfäste
Ja
Yttermått
58x48 cm
Vikt
4920 g

Piffa upp sminkhörnan, vardagsrummet eller hallen med en elegant sminkspegel med inbyggd belysning! Spegeln har ingen traditionell ram utan spegelytan ramas i stället in av 15 LED-lampor som är placerade längs spegelns kanter. Belysningen är justerbar och du kan ställa in både ljusstyrka och färgtemperatur. Ljusinställningarna görs via touch-knapparna i spegelns nedre kant, där "P"-knappen ändrar ljusstyrkan och "M"-knappen justerar färgtemperaturen. Där finns även en touch-knapp för att tända eller släcka belysningen. Elanslutning sker med stickkontakt.

Du kan välja att montera upp spegeln på väggen eller placera den ståendes. Denna spegel har nämligen ett medföljande fotställ som enkelt monteras fast på spegeln. Fotstället har en stilren svart nyans.

KAILA är ett nytt svenskt varumärke som satsar på snygga inredningsdetaljer av hög kvalité i stilren svensk design till det moderna hemmet!

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51056950

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.