• Tidlös rund spegel utan ram
  • Integrerad LED belysning
  • Tidlös svensk design från KAILA
5.0 2

KAILA Spegel LED 100 cm Ø

  • Tidlös rund spegel utan ram
  • Integrerad LED belysning
  • Tidlös svensk design från KAILA
3999 kr
Välj variant:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar
OBS! Förhöjd frakt: Hemleverans 99 kr

Dimbar
Ja
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K
Ljuskälla
LED
Lumen
2840
Spegeltyp
Väggspegel
Spegelyta
100 cm Ø
Upphängning 
Stående
Väggfäste
Ja
Watt
33,5
Godkänd för badrum
Ja
Vikt
13900 g

Detta är en klassisk badrumsspegel i rund form från svenska KAILA. Badrumsspegeln har integrerad dimbar LED belysning runt om som lyses upp bakom och ger ett fint varmt vitt sken framåt i 3000K. Belysningen är dimbar och du kan enkelt justera belysningens styrka genom att hålla in knappen i några sekunder. Nästa gång du startar belysningen så kommer spegeln ihåg vilken ljusstyrka den var inställd på. LED är en energisnål ljuskälla som ger ett jämnt och naturligt ljus.

Spegeln är godkänd för badrum men dess tidlösa och eleganta utformning gör sig även fin på andra väggar i hemmet. Spegeln mäter 100 cm i diameter, är endast 3 cm djup och har väggfästen. Spegeln är avsedd för fast installation och kopplas mot en strömbrytare. För att spegeln ska fungera korrekt ska den kopplas till en vanlig strömbrytare, inte en dimmerströmbrytare.

KAILA är ett nytt svenskt varumärke som satsar på snygga inredningsdetaljer till rimliga priser i stilren svensk design till det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstrykan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51047742

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.